Prosto w ryło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oo kurwa, po Robbenie bym się bycia pierdolonym aktorem nie spodziewał...
@up Jak spodziewał? dostał w kichawę, później widać jak ma zaczerwieniony nos. Każdy ma taki odruch jak dostanie po nosie, chyba, że nie ma chrząstki...
Skora2 napisał/a:
Każdy ma taki odruch jak dostanie po nosie, chyba, że nie ma chrząstki...
Odruch, czyli szarpnięcie głową do tyłu - jak najbardziej. Ale demonstracyjne kulenie się i łapanie za twarz to już co innego. I to nie od razu, tylko po chwili zastanowienia. "A chuj, poudaję tak na wszelki wypadek".
@Bongman miałeś kiedykolwiek styczność z piłką? Czy walisz tylko suchary w internecie? Odruch miał natychmiastowy, na dodatek dostał w bok nosa a nie na prosto co jest boleśniejsze. Już nie wspomnę o tym, że dostał tylko żółtą kartkę, gdzie gdyby to zrobił piłkarz BM byłaby czerwona.
lajtowy napisał/a:
miałeś kiedykolwiek styczność z piłką?
Całe dzieciństwo. Nie raz się w ryja dostało jak się stało w murze.
Od samego uderzenia szarpnął głową do tyłu - ok, normalne. Ale czemu po chwili nagle go zgięło w pół? Pierwszy raz widzę taką reakcję przy uderzeniu w twarz. Zwłaszcza przy uderzeniu w twarz piłką, która została delikatnie podrzucona jedną ręką.
Kurwa już nawet na ten cały aktorsko piłkarski bajzel nie chce mi się patrzyć....... chociaż za taką kasę też bym pewnie mógł troszkę poudawać a co.
dlatego nie lubie tego sportu jebane placzki i marni aktorzy
@BongMan
O kurwa, masz zajebiście szybką reakcję jeśli ty w setne sekundy po uderzeniu potrafisz się złapać za trafione miejsce.
Zginanie w pół? Tylko się schylił, odwrócił i było ok, tym bardziej że Alba był zagrożony i dostając żółtą będzie pauzował w rewanżu.
Tak więc, Robben rzadko kiedy w ogóle symuluje, a to tutaj jest małym wypierdkiem w porównaniu co robią te karły.
O kurwa, masz zajebiście szybką reakcję jeśli ty w setne sekundy po uderzeniu potrafisz się złapać za trafione miejsce.
Zginanie w pół? Tylko się schylił, odwrócił i było ok, tym bardziej że Alba był zagrożony i dostając żółtą będzie pauzował w rewanżu.
Tak więc, Robben rzadko kiedy w ogóle symuluje, a to tutaj jest małym wypierdkiem w porównaniu co robią te karły.
Ale cipa. Mógł się jeszcze położyć i zwijać z bólu. Czego to ci sportowcy nie zrobią dla wolnego czy chuj wie czego.
Piłkarze - powinni być wystawiani w salonach gier - jako największe symulatory jebane - to tak ogólnie. Ale w ryja ładnie mu podał piłkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów