Josh Bender - prawie niezniszczalny przyjeb, który skakał z każdej półki skalnej na swojej prawie niezniszczalnej zjazdówce. Nasrane to miał grubo ale pokazał też że jaja ma ze stali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Się śmiejecie, chłop miał Polską ramę która była w tamtych czasach praktycznie najbardziej zaawansowana Skok ramy z dwoma amortyzatorami to chyba 300 tył i 300 przód przy Super Monsterze od Marzocchi. To co ten koleś wyprawiał to się w bani nie mieściło, teraz skaczą większe dropy itp, ale mają sprzęt z mniejszym skokiem zawieszenia, ale też i jakościowo inny. Karpiel zrobił takie rowery że do dziś jestem dumny! Disco Volante, Armagedon... Karpiel, człowiek który na śniegu ogarniał prędkości 107mph na śniegu rowerem :v Jankowi Karpielowi i Benderowi wielkie brawa, duże piwo i podziekowanie za to, że w dzieciństwie łamałem ramy na byle jakim wyskoku, byle by tylko być jak oni... !
A mnie byle krawężnik przeszkadza.
ale guwno tam wysoko nawrt nie jest, dałn jeździć nie umie
(wyłączyć głośniki bo kałem wieje)
(wyłączyć głośniki bo kałem wieje)
Bender żyje w calosci:D miał chyba wracać do gry jakoś w 2010 roku, ale chyba nie wyszło. Wszystko przez połamane kręgosłup który mu poskładali .
Za Josha "Ja nie skoczę?" Bendera zawsze piwko. Miał ogromne jaja, żeby podchodzić do takich dropów, mających lądowanie pod kątem dalekim od optymalnego. A jego lotów z klifu, na którym zaliczył glebę cztery razy pod rząd nigdy nie zapomnę. Prekursor HC Freeride-u.
@ChosenOne: Owszem, udało mu się. Polecam pierwsze filmy z serii NWD.
@ChosenOne: Owszem, udało mu się. Polecam pierwsze filmy z serii NWD.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów