📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
pomysły na fotografie i ich wykonanie wypas zawsze sie zastanawialam jak spaczonym trzeba byc zeby wymyslac horrory
Cytat:
bardziej spaczonym są Ci co wymyślają komedie romantyczne, na horrory trzeba być geniuszemzawsze sie zastanawialam jak spaczonym trzeba byc zeby wymyslac horrory
Obecnie większość horrorów to jedynie kupa flaków, wiadra krwi oraz co jakiś czas "zwrot akcji" na poziomie flashowych screamerów.
Geniuszem trzeba być, aby stworzyć film, którego atmosfera przeraża. Bez używania takich tanich chwytów.
Geniuszem trzeba być, aby stworzyć film, którego atmosfera przeraża. Bez używania takich tanich chwytów.
Dziad_z_Lasu napisał/a:
ależ o to mi chodziło. jeśli chodzi o horrory to królami są AzjaciGeniuszem trzeba być, aby stworzyć film, którego atmosfera przeraża. Bez używania takich tanich chwytów.
jednym słowem - genialne
8 - Koń wchodzący do pokoju dziecka? To ma być horror?? Prędzej już pod pedofilie podchodzi
jak już to pedozoofilię
Blair Witch Project - Zajebisty horror, a nigdzie nie zobaczysz straszydła typu jakieś zombie , poprostu atmosfera jest straszna
jednak polecam oglądać w samotnosci i po ciemku ten film.
Oczywiscie piwo
jednak polecam oglądać w samotnosci i po ciemku ten film.
Oczywiscie piwo
Czerew, 5.(...)Nie musicie pisać o tym że dajecie komuś piwo albo że coś Was śmieszy, wystarczy że nagrodzicie post piwem a informacja o tym pojawi się pod nim.
Esne napisał/a:
ależ o to mi chodziło. jeśli chodzi o horrory to królami są Azjaci
hmmm... rasizm będzie:
Może potrafią zbudować klimat jednak mało przekonująca jest skośna ,naciągnięta twarz jakiegoś kitajca próbującego zagrać... strach.
Strach ma wielkie oczy - nie skośne
krak3rs napisał/a:
akurat mało przekonujący jest twój argument, horror to nie tylko strach i flaki ale zmielenie mózgu widza w drobny pył poprzez klimat i wiele innych czynników, niestety ale amerykanie potrafią spierdolić każdy dobry horror który z powodzeniem dało się oglądać w wersji "skośnookiej"Może potrafią zbudować klimat jednak mało przekonująca jest skośna ,naciągnięta twarz jakiegoś kitajca próbującego zagrać... strach.
Strach ma wielkie oczy - nie skośne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów