Ale już nie będzie, bo nie żyje. Tulsa, Oklahoma
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Tulsa, Oklahoma
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Był mudziń i nima mudzina ojojojoj. A co mnie to kurwa obchodzi.
Zbysław napisał/a:
Ale czemu nie w nogi?
Chore pojeby dostały pozwolenie
Bo chłop miał już pistolet w łapie? Może dlatego
Pięknie go zcancellował. Typ chyba odebrał wszystkie osiem porcji ołowiu.
to jest zdecydowanie najpiękniejsza, najlepsza seria "ale już nie będzie, bo nie żyje"
4Lokalny2Chłopaczek0 napisał/a:
Był mudziń i nima mudzina ojojojoj. A co mnie to kurwa obchodzi.
umyj oczy...
Carnage666 napisał/a:
Pięknie go zcancellował. Typ chyba odebrał wszystkie osiem porcji ołowiu.
Zcancellowal... Po jakiemu ty ułomie piszesz?
Policjant trzyma broń jak rasowy gangus.
Z, ostatniej chwili. Łukaszenka prawdopodobnie nie żyje
Na początku myślę sobie co ten policjant odwalił, że to zabójstwo. Po cofnięciu widać, że ma facet spluwę jak pada na ziemię. W stanach, gdzie broń jest dozwolona w przypadku takiego kozaka to nie wiadomo co zrobi. Podziwiam policjanta za zimną krew, chyba robił to nie raz. Tamten dostal parę kulek ale sam nastawił się na takie ryzyko
Pięknie opróżniony magazynek w tle możemy usłyszeć samice di du nuffina
Zbysław napisał/a:
Ale czemu nie w nogi?
Bo policjanci nie są idiotami i nie mylą bajek dla dzieci z życiem.
Dlatego nie w nogi, ale żeby obezwładnić.
Gdyby celem było uniemożliwienie bandycie startu w maratonie czy sprincie, to w nogi.
Ile masz lat? 11?
danielxc717 napisał/a:
Łukaszenka prawdopodobnie nie żyje
Prawdopodobnie się cieszę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów