Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to się nazywa, zastosować odpowiednie środki do istniejącego zagrożenia
w stanach
kurwa przecież oni nie mogą słabości okazać, bo jak się murzyny kapną, że policemany są słabe to odpierdolą tam drugie Zimbabwe...
Raczej drugą francje i kalifat niemiecki
W obsranym polakolandzie zaraz by się sebixy i karyny grupowo rzucily na psa.
Pies w PL powinien miec mozliwosc uzycia wszelkich srodkow jesli sytuacja by tego wymagala. Niestety brudne polakensy zawsze beda JP100 bo tak modnie. A jak polakensowi zajebia rower na ktory musial tyrac pol roku + nadgodziny to od razu- "Policja, chlip chlip, ukradli mi rower, pomozecie?".
Brudny kraj gównem i kapustą płynący.
Kiedy w końcu będzie IV rozbiór Polszy? (w zasadzie V rozbiór, bo PRL traktuję jako IV)
USA, jak to nazywacie, się nie pierdolą, stosuje bezwzględne metody. Tylko, że to niczego nie zmienia, przestępczość mają jedną z najwyższych na świecie, co 4 więzień świata to amerykanin, nienawiść do policji rośnie, nagrywają tych policjantów coraz częściej, sami amerykanie za to.... głupieją, tracą wolność, spontan zastąpiono tam teatrem.
Ja bym nie skupiał się więc na podporządkowaniu, ale na tym, co zrobić aby ta osoba szanowała przepis. Chyba trzeba zmienić sposób edukowania. Inaczej się nie da po prostu, bo z początku kolejki (taka filozoficzna pierdolona przenośnia) będzie stał jakiś policjant z pałą a na końcu kolejki ci ludzie będą mnożyć się znacznie szybciej niż on zdąży wyłapać. Brak edukacji mnoży głupków szybciej niż system zdąży ich wyłapać. O! Tak jest prościej wytłumaczyć.
USA ma szacunek pieniądza, w Europie wschodniej szacunek zdobywa bardziej wiedza. My trochę poszliśmy na zachód skuszeni błyskotkami (polecam film Motorola na YT), ale także mieliśmy kult wiedzy, kult pomocy innym itp. I wystraszę Was, nie tylko ja to tak widzę
cześć
I to sie nazywa szacunek do policji. Nikt nie probowal kozaczyc czy robic trudnosci.
W obsranym polakolandzie zaraz by się sebixy i karyny grupowo rzucily na psa.
Pies w PL powinien miec mozliwosc uzycia wszelkich srodkow jesli sytuacja by tego wymagala. Niestety brudne polakensy zawsze beda JP100 bo tak modnie. A jak polakensowi zajebia rower na ktory musial tyrac pol roku + nadgodziny to od razu- "Policja, chlip chlip, ukradli mi rower, pomozecie?".
Brudny kraj gównem i kapustą płynący.
Kiedy w końcu będzie IV rozbiór Polszy? (w zasadzie V rozbiór, bo PRL traktuję jako IV)
a kim ty kurwa jesteś, aby o Polsce pisać jak o polskolandzie,
niemiec naczczał ci na ryj, czy rusek
że piszesz o podziale
tak wiem, skurwiałych trolli nie brakuje, nawet tutaj
dodam jeszcze
nasi dziadkowie pruli ruskim bebechy w latach dwudziestych, gdy ruszyli na warszawę
chętnie odwiedzam groby bliskich,
a w latach czterdziestych, sami ruscy już się topili w kadziach ze spirytusem
łachy ze sznurkami na karabinach, ubrani w łachmany, złodzieje kradnący wszystko co popadnie, czyli
nasi ,,wyzwoliciele,,
taka mentalność
Taaaa... Pies jak to pies! Sadzi się do babci, a na widok czarnuch robi w gacie klocka! Noooo, chyba że są w 50-ciu na jednego wystraszonego bambo! A i tak strzelają z zaskoczenia w plecy! Wszystkim nidojebom w Polsce, co chcą nam zrobić jankeslandię murzyński chuj po same gardło! Jak tak lubicie wpierdol, to przyjdzcie na nasze osiedle!
Nie zesraj się.
50 na jednego to typowy popis osiedlowej chuliganki. Jak ich jest więcej i atakują z partyzanta to są mocni. Za to jak przyjdzie się zmierzyć z 50 letnim ochroniarzem z biedry to już połowa zaczyna spierdalać. Raz widziałem sytuację, jak około 15 osiedlowych bohaterów (którzy będą bronić Polski przed terrorystami- wiadomo) zaczepiło dwóch policjantów kryminalnych tekstem "za kim kurwy jesteście" i jak ci policjanci pokazali im blachy to z grupki 15 osobowej zrobiła się 2 osobowa, bo dwóch złapali a reszta spaliła wroty między bloki.
A do sytuacji takiej jak w USA sami doprowadzają Polaczki. Bo Polaczek nie pomyśli, że dostaje mandat czy zostaje zatrzymany dlatego że coś zrobił, tylko twierdzi że policja jest zła i go prześladuje. On nie jest winny tylko wszyscy inny. Chętnych do tej roboty jest coraz mniej, a jak będzie mało policjantów to nie będą przyjmować najlepszych tylko jak leci, żeby zapchać etaty. A co za tym idzie, jeśli policjantów będzie za mało, to będą zmuszeni używać drastyczniejszych środków żeby wyegzekwować wykonywanie ich poleceń (czyli jak dziś policjant powtarza po 20 razy polecenie licząc na to że ktoś zrozumie, to za jakiś czas na dzień dobry będzie wpierdol jak w latach 90) i nie będzie się komu poskarżyć czy liczyć na zwolnienie takiego policjanta, bo kto będzie za niego pracował, skoro chętnych brak a etatów dużo? Pójdziesz i go zastąpisz pierdolona Karyno? Nie pójdziesz, bo nie chciałabyś nigdy podejmować takiego ryzyka jakie na codzień mają policjanci z OPP, OPI czy OWP. Więc odpierdolcie się i dajcie ludziom pracować, dopóki jeszcze pracują ludzie a nie ekipa półmózgów jak w ZOMO.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów