📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Naprawde ten kto wsatwil to zdjecie to naprawde jest Pustak czlowieku posluchaj disko polo bo Firma jest dla ciebie za Trudna zal dzieci JP nie wiecie co to oznacza policjanta na drodze zobaczycie to pierwsi uciekacie
@konkrator
To jest serio, czy to prowokacja?
przecież wszyscy wiemy, że disco polo się pisze przez c, a nie k!
bluźniercze Ty!
To jest serio, czy to prowokacja?
przecież wszyscy wiemy, że disco polo się pisze przez c, a nie k!
bluźniercze Ty!
konkrator napisał/a:
Naprawde ten kto wsatwil to zdjecie to naprawde jest Pustak czlowieku posluchaj disko polo bo Firma jest dla ciebie za Trudna zal dzieci JP nie wiecie co to oznacza policjanta na drodze zobaczycie to pierwsi uciekacie
stary, weź zluzuj, to nie miało na celu wyśmianie kultury hiphopowej, raczej o pewną grę słowną. więcej dystansu, nie wszystko trzeba brać na poważnie.
a co do policji, to miałem z nimi do czynienia i mam o nich nienajlepsze zdanie. jebać ich.
Fajność tego obrazka można porównać do fajności starego, śmierdzącego, brudnego, zarzyganego, lewego adidasa za 20 zł który jest wciskany ludziom przez chińczyków na bazarach.
Moim zdaniem jest śmieszne.
Jak przyszło się śmiać z Papy, to nagle wielkie oburzenie.
Dystansu trochę!
Do rżenia z osobników o odmiennym kolorze skóry to 9 na 10 chętnych.
Jak przyszło się śmiać z Papy, to nagle wielkie oburzenie.
Dystansu trochę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów