📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
RyszardRwieSerce napisał/a:
ta pała chyba do innego pałowania miała służyć...Co oni spodnie mu ściągali? Gruba impreza sie tam szykowała
Jak robić zadyme to na 101%. Dlaczego? Jerry za takie coś dostanie 6 miesięcy do roku w więzieniu. I to będą jego najlepsze dni w życiu. On tam będzie nie jakiś tam kolejny osadzony. On tam będzie The Dude. Mówisz The Dude i wszyscy wszystko wiedzą. Każdy chce być jak The Dude. A historia opowiedziana nawet 1000 raz będzie wywoływała dreszcze.
@kokos_123
Tak samo jak grubasy w policji, chociaż kobiety są czasem użyteczne a grubasy średnio
Tak samo jak grubasy w policji, chociaż kobiety są czasem użyteczne a grubasy średnio
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów