jakiś fanatyk Ryszarda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
taa i ten epicki, rolniczy wyraz twarzy fanów Rysia i Firmy
Rosyjskie tatoo
Nie lubię hejterów. I trolli.
musiał mocno cisnąć długopisem. twardy jest
Kurwa mac spójrzcie na tę "twarda twarz" bez kija nie podchodźić...
podręcznikowy przykład fanatycznie oddanego ryskowi i popkowi
a pod szkoła ukraina przypieta łańcuchem co by nie zajebali bo byłby płacz i lament i z buta do domu 10 km...
podręcznikowy przykład fanatycznie oddanego ryskowi i popkowi
a pod szkoła ukraina przypieta łańcuchem co by nie zajebali bo byłby płacz i lament i z buta do domu 10 km...
Wy w podstawówce też robiliście głupie rzeczy
ALTON-ja robiłem głupie rzeczy a to pineske sie podłozyło komuś a to kondoma z woda wrzyciło do innej klasy,strzelało z rurki plastelina we włosy,wyłaziłem przez okno z lekcji....itp.ale kurde nie pamietam aby ktos z mojej klasy albo nawet szkoły wymalował sie w tak popierdolony sposób
jestem pokojowo nastawionym człowiekiem, ale tego wsiura zbutowałbym tak długo, aż by mu cały atrament ze skóry nie zszedł
" Daj spokój z bólem i tak zbyt wiele czuję..."
Najgorsze jest to, że taki debil ma taki sam telefon jak ja... a myślałem, że jestem wyjątkowy.
@up, jeśli myślałeś, że telefon czyni Cię wyjątkowym, to żal mi Ciebie
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów