📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koniec tej rozmowy! Każdy następny post z waszego offtopou będzie skasowany a autor dostanie czerwoną nagrode!
Tak narzekacie, a ciekawe czy finch20 jest przystojny.
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-04-20, 20:24 ]
I Ty też bierzesz w tym udział?
A co mi tu posta szpecisz swoim wpisem?
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-04-20, 20:24 ]
I Ty też bierzesz w tym udział?
A co mi tu posta szpecisz swoim wpisem?
Kiedy w końcu skończy się moda na JP ?! Obawiam się że kolejna moda będzie jeszcze gorsza ;/
@up
Dokładnie
P.S. napisałem a nie popatrzyłem że mnie ubiegłeś
@up
Dokładnie
P.S. napisałem a nie popatrzyłem że mnie ubiegłeś
Zauważcie, że przed JP było CHWDP, czyli dokładnie to samo. Sądzę, że tępe gimbusy z osiedli jeszcze długo nie wymyślą niczego równie konstruktywnego, najwyżej ułożą sobie nowy skrót
co do tematu homusów to.... IMO niech sobie będą i robią co chcą, ale nie do K**** nędzy na ulicy i niech się z tym nie obnoszą... np. ja jako palacz nie jaram na przystanku autobusowym tak żeby wszyscy poczuli że dokarmiam raka, odchodzę na bok żeby nie przeszkadzać biednym matołkom z przystanku, a ogółem najczęściej to pale w domu... tak więc czemu homo muszą łazić po ulicach i pokazywać swoja "odmienność" (IMO chorobę- a choroby się leczy^^) skoro to przeszkadza tak dużej liczbie osób? niech się pedalą w domu a jak nie to do gazu
filthy666 napisał/a:
żeby nie przeszkadzać biednym matołkom z przystanku
Jakiś Ty dobry, my niepalący dziękujemy Ci za tak wielkie poświęcenie z twojej strony.
no heteryk moze wszystko powiedziec nawet zbluznik jak mu sie podoba a homo siec cicho i nie odzywaj sie nie
BLUŹNIERCY!!!!!!!!!!!
BLUŹNIERCY!!!!!!!!!!!
aexalven napisał/a:
Kurwa, skutki powszechności intrnetu i chujowego systemu edukacji i chujowego zainteresowania rodziców własnymi dziećmi
Widać to po tobie.
piter555 napisał/a:
Zadzwoń na komisariat podaj swoje dane i powiedz co o nich myślisz a nie tępy bachorze na anonimowym forum się wypowiadasz.dodałbym tam jeszcze- jebać jebiących policje!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów