📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jest to fajne
choudy napisał/a:
Nie jest to fajne
Z twoich bazgrołów wywróżyłem: Jesteś za PiS'em?
Na rozluźnienie żarcik:
Może powtórzymy Holocaust?
-Nie no, co ty, tato...
No odmień: Żyd
-Weź się, tato...
Steve666 napisał/a:
Z twoich bazgrołów wywróżyłem: Jesteś za PiS'em?
a ja z twoich, że nie rozumiesz tekstu pisanego i potrafisz jedynie powtórzyć to, co ktoś napisał wcześniej, zupełnie nie zastanawiając się, czy w jakikolwiek sposób to tu pasuje.
A ja wam powiem tyle że to fake ! Z tego co pamiętam, to Judasz już był martwy, gdy Jezus wisiał
Fake jak chuj, Jezus nie mówił po polsku.
Z obrazka wynika, że Judasz nie był dowcipnisiem, a dowpachnisiem. Podobno Niemcy lubią ruchać swe kobiety w pachy.
Steve naprawdę jesteś tak ograniczony czy tylko via net się tak zgrywasz? Czyli każdy kto nie lubi napierdalania się z jakiejkolwiek religii jest z PISu? No gratki, może mniej TVNu a więcej spacerów, Ci się orzeszek dotleni
szczyt hipokryzji, kiedy to syn dziewicy nazywa drugiego belzebuba skurwysynem
moim zdaniem chujowe, mam wrazenie ze ludzie jak widza ze jest polew z jezusa i ogolnie chrzescijanstwa to zeby pokazac jakimi to sa zajebistymi ateistami daja bronki ja tej sekty nie bronie bo sam nie wierze. obrazek moim zd chujowy piwa nie ma jak wiekszosc tego typu obrazow a maja po 300 piw nosz ladnie mnie to wkurwia
@up bo piwo na sadolu to taka mała prywatna walka z kościołem, nie wiesz?
Bertwiadomo napisał/a:
moim zdaniem chujowe, mam wrazenie ze ludzie jak widza ze jest polew z jezusa i ogolnie chrzescijanstwa to zeby pokazac jakimi to sa zajebistymi ateistami daja bronki (...) ladnie mnie to wkurwia
dokładnie to samo pomyślałem tworząc ten temat
Ty się nie wkurwiaj na obrazki w internecie tylko znajdź sobie jakieś zajęcie. Get a life
na początku pomyślałem, że sypie rany solą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów