📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tyle pasty na jednego zęba, a dzieci w afryce głodują
Szkoda, że to na harda nie poszło.
When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
nie wiem czemu ale jak na to patrze to mi niedobrze się robi ...
Tatuś zaraził ją syfilisem
@up
Masz rację, też myślę, że to fejk.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Masz rację, też myślę, że to fejk.
Ja też ale się tym nie chwalę. To normalne ale chyba nie w Twojej okolicy, biorąc pod uwagę że dzielisz się tym na forum.
Był nawet film na ich podstawie, ale chujowy.
en.wikipedia.org/wiki/Garbage_Pail_Kids
Był nawet film na ich podstawie, ale chujowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów