Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I taka mała historia: ktoś mi kiedyś opowiadał o pierwszym finale WOŚP i o tym, jak nie mógł znaleźć miejsca, gdzie grają. Spotyka kumpla, kumpel mówi "daj sobie spokój, zimno takie, a ty będziesz stał, marzł i słuchał jakiegoś biadolenia, to i tak nie wyjdzie, taka jednorazowa akcja i pewnie nic nie zbiorą".
Jak widać wyszło - i moim zdaniem bardzo dobrze, że wyszło.
Życzę wam tylko tyle: żeby wasze dzieci w przyszłości nie musiały z tego sprzętu korzystać, żebyście wy nie musieli z tego korzystać.
Inaczej oceniać mogę WOŚP ja "na sucho", a inaczej rodzic, który inkubatorowi z serduszkiem zawdzięcza życie swojego dziecka.
i tak nigdy nie dam ani grosza
A ktoś Cie prosi???. Właśnie przez takie ciężko myślące osoby jak ty ten kraj popada w nędze. Chłop robi coś czego NIKT inny w tym kraju na taką skale nie zrobił. Bierze kasę?? a niech bierze coś mu się należy. Nic nie jest za darmo.
Weźcie się ogarnijcie a nie bądźcie takimi samymi ...... "dopiszcie z kontekstu" co Ci na wiejskiej. Wylezie primadonna w sejmie i powie Ci , że to sekta jest i pranie mózgu. A sama tyle pomogła i mądrego powiedziała co nasz kochany rząd . Ogarnijcie się ludzie!!!
Jak komuś dziecko zachoruję to sami się będziecie pchać do szpitali do tego sprzętu z WOŚP żeby wam dziecko uratowało. A wtedy chciał bym by ten sprzęt się zjarał i byście mieli ojczulka rydzyka jako plan B.
Skoro to takie oczywiste i ewidentne że kradnie, to wystarczy złożyć odpowiednie zawiadomienie do prokuratury i po sprawie. Jak widać życzliwych nie brakuje, na pewno drążą. Sprawozdania finansowe są jawne i jakoś nic nie mogą wygrzebać.
Co do samego sprzętu, to mam dzieci, bywałem na oddziałach położniczych i dziecięcych i widziałem ile tego sprzętu od orkiestry jest i jak najbardziej jest on w użyciu.
Masz leniwcu, bo widzę że gadające głowy z TV Ci nie powiedzieli co i jak masz myśleć ... Bo przecież sam za leniwy jesteś żeby sprawdzić co i jak. Brawa dla Ciebie i Tobie podobnym leni-lamingów.
Dla mnie robią się z tego trochę igrzyska dla ludu. Czas antenowy, tysiące ludzi, ich czas, fajerwerki, muzycy itd aby raz w roku odwali jakąś tam szopkę dla gawiedzi - I dobrze bo pewnie ludzie tego oczekują i czują się z tym dobrze. Oczywiście Juras robi pod publiczkę bo łatwiej kupić sprzęt niż tak naprawdę choćby zapłacić za prąd szpitalom a potem się okazuje ile kwiatków wypływa z nietrafionych zakupów. To czy robi dobrze czy nie nie jest tu ważne gdyż robi wszystko zgodnie z prawem i statusem swojej fundacji - ja płace sporo podatków więc Jurkowi już nie daję - aż taki jestem zły
Że z tylu tyś plemników akurat ten się musiał przedostać. Patologia
Niszczenie pieniędzy jest karalne
Ktoś mówi, że WOŚP to coś dobrego, bo łączy polaków i czyni dobro. Owszem, niby tak jest, ale co z tego, skoro Owsiak kupuje sprzęt, który powinien być bez łaski w każdym szpitalu. Dlaczego nie ma WOŚP w UK czy Niemiec? Bo tam ten sprzęt jest w "standardzie"...
A my nie dość że wypierdalamy w chuj pieniądza na ZUS itp. i jeszcze musimy płacić na WOŚP, żeby kupić coś co jest oczywistością na zachodzie. I nie pisać mi, że PRL był itp. bo najgorsze co może być to tłumaczenie swojej nieudolności.
Na dodatek słyszałem, że jak WOŚP kupi np łóżka, to w budżecie automatycznie skreśla się ten zakup... nie wiem, czy to prawda, ale faktem jest, że WOŚP to symbol nieudolności naszego kraju, w którym na obowiązkowy sprzęt cały naród musi robić "ściepę"
może i masz race powinien być ten sprzęt w każdym szpitalu ale go nie ma. Takie państwo i dobrze o tym wiesz. a po drugie nikt ci nie każe płacić na WOŚP. dla mnie to trochę chore bo skoro nie przekazujesz im pieniędzy to o co się dopierdala... skoro i tak to nie są twoje pieniądze a jak wrzuciłeś to tez nie masz się o co doczepić bo robisz to z własnej woli, mogłeś tego nie robić. WOŚP organizuje tez przystanek woodstokc na to trzeba tez skądś wziąść pieniądze tak ? pierdole.. takie takie jak nie chcesz nie pomagaj i siedź cicho bo na pewno Owsiak robi dużo dobrego.
Nierzetelne to jest, policzył sam koszt sprzętów, bez kosztów szkoleń i wydatków administracyjnych. Koszt 12 koncertów to góra 30-50 milionów.
Boże, kocham takich debili. Mówisz, że ktoś myśli to co mu wmówią gadające głowy, a sam linkujesz do źródeł równie rzetelnych, tylko postawionych po przeciwnej stronie. Czyli jak głupi leming ogląda telewizję to be, ale jak prawdziwy patriota taki jak ty przeczyta coś w internecie na jakiejś gównianej stronie, i pluje przy tym na lewo i prawo jaki on nie jest mądry, to wszystko jest w porządku?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów