📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
czasami barbarzynstwo potrafi odebrac poczucie humoru albo satry pierdziel juz jestem
@up:
Spójrz na swój post. Potem na adres strony. Potem znów przeczytaj swój post. Jeśli uda Ci się wykonać wszystko odpowiednio, wyskoczy dla Ciebie nagroda po kliknięciu tego małego krzyżyka w prawym górnym rogu
Spójrz na swój post. Potem na adres strony. Potem znów przeczytaj swój post. Jeśli uda Ci się wykonać wszystko odpowiednio, wyskoczy dla Ciebie nagroda po kliknięciu tego małego krzyżyka w prawym górnym rogu
Wysyłam film do swojej dziewczyny:
Ona: gupi jesteś MArcin
Ona:nie pokazuj mi takich rzeczy
Ona:ten człowiek próbował zostać tancerzem
Ja: oks
Ona: a oni zamknęli go w klatce
Ona: i puścili jego marzenai z dymem
Ona: bardzo śmieszne,a mógł być mistrzem Dance Station
i jak tu nie kochać
Ona: gupi jesteś MArcin
Ona:nie pokazuj mi takich rzeczy
Ona:ten człowiek próbował zostać tancerzem
Ja: oks
Ona: a oni zamknęli go w klatce
Ona: i puścili jego marzenai z dymem
Ona: bardzo śmieszne,a mógł być mistrzem Dance Station
i jak tu nie kochać
@ rosgraf
Normalnie. Też kiedyś myślałem, że kocham ale sobie zwaliłem i mi przeszło.
Normalnie. Też kiedyś myślałem, że kocham ale sobie zwaliłem i mi przeszło.
Jestem przeciw temu, żeby sadol miał granice, jednak z całego serca pragnąłbym, żeby sadole mieli smak. Choćby próbki numer 6 z pawlacza
Nie wiem dlaczego, ale śmiechłem
szkoda że w klatce nie był żaden z ISIS tylko jakiś wojak z nimi walczący
Zamiast się nabijać z tego jak ISIS pali chrześcijan pomioty, rozejrzyjcie się wokół. Coraz więcej m-manów.. trochę wyobraźni, czasu i jeśli nic się nie zmieni to nasze dzieci lub wnuki będą się musiały uczyć tego tańca. Zadowoleni?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów