📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
bo wiktorio widzisz on jest kobietą z kutasem a to jest sadistic.pl wiec wszystko jest o.k!!!
ciekawe jak ja rodzice tresowali zeby to po nich powtorzyla. TYGRYS za kobiete z kutasem masz piwo bo to sadistic jak slusznie zauwazyles
Ale hujnia braciszek kazał jej powiedzieć i tyle, po za tym ani to śmieszne ani sadystyczne
Niesamowita piosenka i wspaniałe wykonanie Justina Biebera, który już stał się żywą legendą światowej muzyki.
Zapraszam do oglądania. Niesamowite.
Zapraszam do oglądania. Niesamowite.
Super teledysk!
@up
bo może jest leworęczny? -.-
bo może jest leworęczny? -.-
Jeszcze mu siusiek nie obrósł, głos ma wiewiórki ale i tak może wyrwać więcej dup niż my
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów