Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Justin bieber zdecydował się wykonać znany utwór - łoraj pole.
pada pada paaddaa K🤬AA!! i h🤬j!!
piwo za te zajebiste dz🤬ki w 0:18
piwo za te zajebiste dz🤬ki w 0:18
K🤬a, gdyby nie portale internetowe, które odwiedza mnóstwo dzieciaków z MTV i VIVY to nie wiedziałbym kim jest tej pajac.
Po c🤬ja sie nim cały czas podniecacie?
Po c🤬ja sie nim cały czas podniecacie?

całkiem dobry cover, ale wydaje mi się, że zabiłeś jakiegoś ducha tej piosenki. w każdym razie jestem na tak.

Szkoda, że jestem leniwy i nigdy nie sprawdzę czego dokładnie to jest parodia.
Btw. mimo wszystko byłem pewny że tego typu syf nie trafi tu. Być może to śmieszy, ale tylko ludzi w temacie a ci poniżej 16?
Btw. mimo wszystko byłem pewny że tego typu syf nie trafi tu. Być może to śmieszy, ale tylko ludzi w temacie a ci poniżej 16?
Odnoszę wrażenie, że niektórzy nie lubią go, ale nie tak po prostu. Jak mówię, że mnie wk🤬ia, to go nie oglądam po prostu, rozregulowałem vive, mtv, 4funtv i ustawiłem sobie blokadę rodzicielską na pudelki, kozaczki, cipeczki i inne skutki uboczne cywilizacji. Jednak jest wielu takich, którzy 24/7 wyszukują o niej informację (żeby się pośmiać oczywiście...), piszą uszczypliwe komentarze na yt, robią jakieś pożal się Boże przeróbki- To ja się k🤬a pytam, o co chodzi? Czy wśród mnie jest tak wielu j🤬ych masochistów, którzy z jednej strony nienawidzą tej dziewczyny, jednak z drugiej strony muszą o niej czytać czy słuchać piosenek?
Poważnie, wyp🤬alajcie z tym gównem.

Poważnie, wyp🤬alajcie z tym gównem.

Nawet przy takich wersjach nie wytrzymałem więcej niż 30 sekund.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie