📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
bary napisał/a:
Akcja zaczyna się od 3 sekundy.
Nikt się nie pultoni, że kolejny bystrzak nie umie uciąć filmu ?
no k**rwa ludzie niech on sie stanie nr.1 celem dla terrorystów . to cały swiat im sie odpłąci .
bary napisał/a:
Akcja zaczyna się od 3 sekundy.
Dobrze, że powiedziałeś...
BTW. Jakoś nie śmieszą mnie te filmiki. Wg mnie, zamiast obśmiewać ciągle typa, można by pierdolnąć mu buta na ryj, bo chyba na to tylko zasługuje.
ten dzieciak jest chyba spedalony, wygląda jakby soc mu narobiło na czaszkę, w ogóle wygląd jego można porówna z krowim plackiem, a już o głosie niema co wspominać.
Ja bym się wstydził przed kamera mając wygląd tego wytrzeszcza.
Ja bym się wstydził przed kamera mając wygląd tego wytrzeszcza.
Ludzie, licytacja, możecie kupić dżastinka już od złotówki ! Prywatny mudżin stylizowany na Justina, (przeciętny fan nie zauważy różnicy!!!)
i tak nie nawidze tego pierdolonego trepa ! ._. Wujek adolf zrobił by z nim porządek !
>_<
>_<
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów