📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
najgorsze jest to, że gdyby pokazać to zestawienie dziadkowi z wnuczkiem, to dziadek by spytał "kim jest ten gość na górze?", zaś młody "kto jest ten pan z wąsami?"
przez to, że wstawiacie z nim zdjęcia i filmy jest taki popularny. Nie ma piwa.
W tych czasach taki Hitler by sie przydał. Tyle gówna sie namnożyło. Tyle syfu wkoło. Nawet powietrze już zaczyna tym gównem zalatywać. I jebac pierdolone media, które tylko ich wspierają i promują. Cały popierdolony komercyjny krąg. JEBAĆ!
najgorsze jest to, że gdyby pokazać to zestawienie dziadkowi z wnuczkiem, to dziadek by spytał "kim jest ten gość na górze?", zaś młody "kto jest ten pan z wąsami?"
A tam pierdolisz. O Bieberze zaraz zapomną (bo niby po chuj o nim ktoś ma pamiętać?), a "pan z wąsami" będzie jeszcze znany przez najbliższe lata - do momentu aż ktoś go przebije.
Miejmy nadzieje że jak Adolfik ten pederasta w ciągu kilku lat zginie.
"Beiber i jego dziadek Adolf"
weź kurwa Adolfa nie obrażaj :/
weź kurwa Adolfa nie obrażaj :/
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów