Po czym wygłosił manifest polityczny
Po czym wygłosił manifest polityczny
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cywilizacji nic nie grozi
Powiedz to Aztekom, Spartiatom, Rzymianom, Fenicjanom...
ludzkość przetrwa
Nie, wyginie.
Nie uważałeś w szkole, gdy omawiano cykl życia Słońca.
"Rozniosło", dobrze napisałeś, niektóre rodzaje popierdolenia są zaraźliwe i kiedyś ograniczały się do wioski. Teraz nie tylko przez media głupota się szerzy, ale też niektórzy chcą aby wszyscy się w niej jednoczyli. Elon Musk słusznie zauważył, że globalizacja stanowi poważne zagrożenie dla naszej cywilizacji, bo jak pierdolnie globalna wioska to już nic nie zostanie.
Nowa zaraza w naszej wsi.
Nie, wyginie.
Nie uważałeś w szkole, gdy omawiano cykl życia Słońca.
Dużą pesymistką jesteś skoro od pierwszego lotu braci Wright do lotu na księżyc dzieliło niecałe 70 lat, a do wypalenia słońca zostało jeszcze 4 000 000 000 lat Nawet jak lewactwo nas cofnie w rozwoju do epoki jaskiniowej na tysiące lat to i tak jeszcze sporo zostanie, żeby się otrząsnąć
Polityka, zeżre, przetrawi i wysra radykała. Takie efekty daje oglądanie TVP i TVN
Raczej łykanie na ślepo alternatywnego przekazu z niezależnych źródeł. Tak jak robi większość sadoli.
Od 2001 roku nie ma krzesła.
I od tylu lat nie mogą go znaleźć albo zrobić nowego?
Do wszystkich zaniepokojonych ludzką głupotą - nie bójcie się, bo ludzie zawsze byli popierdoleni, tylko nie mieliśmy mass mediów aby ich popierdolenie się roznosiło po świecie. Cywilizacji nic nie grozi, ludzkość przetrwa.
Kiedyś będzie jakaś wojna, rewolucja, głupki wyginą w miesiąc. Zostaną najsilniejsi, najsprytniejsi, najbogatsi-jak Żydzi. Lemingów i chołotę wytną.
Kiedyś będzie jakaś wojna, rewolucja, głupki wyginą w miesiąc. Zostaną najsilniejsi, najsprytniejsi, najbogatsi-jak Żydzi. Lemingów i chołotę wytną.
Najważniejsze, że wyginą piwniczaki co potrafią tylko pisać w necie brednie o lewackim i żydowskim spisku.
Czyli mamy kolejny dobitny dowód jakim pojebem trzeba być aby wierzyć w tezy które nam głosisz.
Siriuz widzę że nie zauważyłeś treści przekazu. Powód tej akcji to że "rząd US popełnił zdradę przekazując pieniądze na pomoc Ukrainie", gadki jakie to LGBTy złe, i pierdolenie o Dżizasie Kristasie.
Czyli mamy kolejny dobitny dowód jakim pojebem trzeba być aby wierzyć w tezy które nam głosisz.
Maleńka powiedz, dlaczego używasz wobec siebie liczby mnogiej tak jak niegdyś Sowieci?
Ja słowem nie wspomniałem nic o materiale filmowym, odpisuje na czyjś komentarz... To Ty sobie dorabiasz "tezy" z dupy.
Trudno odmówić mu racji.
Ale stary robił na poczcie a nie w FBI .... Tak więc noo chuj mu w oko. Bo jakby odjebał federalnego to nawet bym zrozumiał ale gościa co robił na poczcie ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów