Po czym wygłosił manifest polityczny
Po czym wygłosił manifest polityczny
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nasz Majestat odmawia odpowiedzi na tą insynuację.Maleńka powiedz, dlaczego używasz wobec siebie liczby mnogiej tak jak niegdyś Sowieci?
Dla kogoś z choć elementarną umiejętnością rozumienia kontekstu oczywiste było by że odpowiadam nie na konkretny komentarz a na całokształt wypocin którymi nas na Sadolu uraczasz.Ja słowem nie wspomniałem nic o materiale filmowym, odpisuje na czyjś komentarz... To Ty sobie dorabiasz "tezy" z dupy.
A więc, tezy że:
* kacapi to istoty ludzkie
* promocja zatruwania środowiska
* COVID to konspiracja i wymysł
* wielki spisek żydowski
* LGBTy spiskują wraz z Żydami
itp, itd.
A to ma niemal 100% pokrycie z tym co głosi ów dżentelmen z filmu powyżej.
Nasz Majestat odmawia odpowiedzi na tą insynuację.
Dla kogoś z choć elementarną umiejętnością rozumienia kontekstu oczywiste było by że odpowiadam nie na konkretny komentarz a na całokształt wypocin którymi nas na Sadolu uraczasz.
A więc, tezy że:
* kacapi to istoty ludzkie
* promocja zatruwania środowiska
* COVID to konspiracja i wymysł
* wielki spisek żydowski
* LGBTy spiskują wraz z Żydami
itp, itd.
A to ma niemal 100% pokrycie z tym co głosi ów dżentelmen z filmu powyżej.
To chociaż pisz "Nas" z dużej litery, skoro to chodzi o Twój majestat. Masz chociaż jakiś poddanych?
A te liste co wymieniłaś to powinnaś sobie na profilowym zamieścić, bo to świetna charakterystyka Waszego majestatu Chociaż możesz też te popularne naklejki dorzucić typu "Zaszczepiłam się w pierwszym możliwym terminie", "Piekło kobiet", dzika i flagę ukraińską
Siriuz widzę że nie zauważyłeś treści przekazu. Powód tej akcji to że "rząd US popełnił zdradę przekazując pieniądze na pomoc Ukrainie", gadki jakie to LGBTy złe, i pierdolenie o Dżizasie Kristasie.
Czyli mamy kolejny dobitny dowód jakim pojebem trzeba być aby wierzyć w tezy które nam głosisz.
Kwestia czasu, gdy któryś zjeb z Sadistica odpierdoli podobną akcję. Siriuz nie, bo to cipa, ale jakiś na pewno się znajdzie, wystarczy poczytać komentarze. I to będzie koniec tego portalu bo media okrzykną go wylęgarnią ekstremizmu, a służby nie odpuszczą i dobiorą się do dup właścicielowi i administratorom za wspieranie terroryzmu.
Może to dobrze.
Kwestia czasu, gdy któryś zjeb z Sadistica odpierdoli podobną akcję. Siriuz nie, bo to cipa, ale jakiś na pewno się znajdzie, wystarczy poczytać komentarze. I to będzie koniec tego portalu bo media okrzykną go wylęgarnią ekstremizmu, a służby nie odpuszczą i dobiorą się do dup właścicielowi i administratorom za wspieranie terroryzmu.
Może to dobrze.
Nie martw sie, jak lewackie totalniaki rozkręcą się to do zamknięcia Sadola wystarczy samo złe słowo na Rudego.
Najważniejsze, że wyginą piwniczaki co potrafią tylko pisać w necie brednie o lewackim i żydowskim spisku.
Co sprawi, że te ,,brednie" o spisku staną się rzeczywistością, przygłupi żydowielbicielu.
Od 2001 roku nie ma krzesła.
Czy on odciął łeb staremu zeby pożniej wygłosić manifet ?
bez 1 części się nie obyło ? wtf
Ale stary robił na poczcie a nie w FBI .... Tak więc noo chuj mu w oko. Bo jakby odjebał federalnego to nawet bym zrozumiał ale gościa co robił na poczcie ?
Federalny by go rozwalił, tacy zaburzeni idioci jak on nie są w stanie nawet stanowić poważnego zagrożenia dla państwa.
Szkoda że swoim działaniem umocnił Bidena, bo to co odpierdalają w USA to akurat naprawdę jest równia pochyła.
Huj mu głeboko w gardło.
Zabił ojca więc jego manifestem politycznym sędzia co najwyżej będzie mógł sobie dupe wytrzeć.
Chuj przez "c"h się pisze - zapamiętaj to sobie .
Justin Mohn
predzej stary glosowal na Bidena a syn na Brauna jesli juz bo manifest byl mocno prawicowy i w sumie o BLM i lewakach powiedzial prawde
Pytanie, czy osoby z urojeniami należałoby eliminować zanim zrobią komuś krzywdę? Czytając wpisy pod dowolnym tematem zaczynam wierzyć, że tak.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów