📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ta wysoka to bodyguard blondynki?
teraz przez tą pojebaną piosenkareczkę zasypie sadola filmikami debili myślących, że wygrają ten zryty konkurs. Więc napiszę to od razu: Katy Perry! Wypierdalaj!
juz to pisalem ale napisze jeszcze raz (O KURWA NIC DODAC NIC UJAC)
Życie to suka potem.....
potem umierasz
Jakies pytania??
Nie no żal .... ta druga powinna też mieć włosy blond
No.. chodzi o konkurs
Pioseneczka w łazience:
Tutaj chłopaczek:
A tutaj cycki:
porponuje jakiś temat zbiorczy zrobić.. bo sie pewnie nazbiera troche tego szitu
EDIT:
No.. chodzi o konkurs
Pioseneczka w łazience:
Tutaj chłopaczek:
A tutaj cycki:
porponuje jakiś temat zbiorczy zrobić.. bo sie pewnie nazbiera troche tego szitu
Gdzie są cycki ja się pytam!? W takim wypadku to mogę dać "Karmi" -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów