📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
i tak się komentuje a nie jak ta banda debili z tvp - nawet emocjonujące mecze LM brzmią jak relacja z pogrzebu
Chyba ktoś tu nie widzi że to jest przeróbka. A to są komentatorzy z tvp.
zamiast tego komentarza trzeba było wstawić muzykę z benny hilla - wyszłoby bardziej realistycznie...
Ej kurwa wygrała ?? czy to ona sie wyjebała ??
Co jak co ale od Kowalczyk proszę się odpierdolić
co jak co, ale do każdego można się przypierdolić
To był zamach, na pewno opłacony przez wrogo nastawioną Rosję. Na spodzie nart wykryto pastę polerską.
To był zamach, na pewno opłacony przez wrogo nastawioną Rosję. Na spodzie nart wykryto pastę polerską.
Ciekawi mnie skąd się biorą takie pojeby...
no taak. napewno celowe dzialanie, przeciez jak polski sportowiec cos wygra to juz do smierci powinien w tej dyscyplinie zajmowac 1 miejsca
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów