📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nazwałeś go żulem, a może on ma na imię Dziekan Wydziału Filozofii?
Jako Wrocławiak mówię od razu- pierdole taki spot i takie gówno. Zresztą, juwenalia powinny być robione w zoo, bo tam nadają się w większości Ci jebani idioci (studenci). Banda pierdolonych wieśniaków na utrzymaniu rodziców, gdzie się nie pojawią to syf większy jak w afganistanie a jeszcze ciągle najebani, tym razem mają się czym wytłumaczyć- bo juwenalia. Spot nadaje się do miejsca, na którym Ci panowie zaczęli grać. Do kubła i to najlepiej takiego na dużym osiedlu, żeby kurwa nikt tego nie wygrzebał.
Ten gatunek nazywa się MENELECTRO.
Cytat:
Jako Wrocławiak (...)
Jako wrocławianin czuję się obrażony.
P.S.
Słodową zamykają na noc od czerwca.
Cytat:
Na pytanie: "Gdzie będzie można posiedzieć, jak zamkną Wyspę Słodową?" 37% interautów odpowiedziało "Nie wiem - jak teraz żyć?". 20% ankietowanych sugerowało jednak, że to dobry moment, aby "przestać imprezować i zacząć się uczyć".
Eliot Imperio. Czyżby nie poszła Ci matura? że masz coś do studentów? Wieśniacy na utrzymaniu rodziców? Swoją wypowiedzią sam robisz z siebie wieśniaka, to że ty nie dostałeś szansy na wykształcenie to nie znaczy że inni nie mogą mieć takiej szansy, wielu studentów utrzymuje się z tego co zarobią a do tego jeszcze ciągnął studia... szkoda Ci że mogą korzystać z życia? Bo nie rozumiem... I naprawde chuj mnie boli Twój komentarz i piwa które za te nędzne wypociny dostałeś wystawili je zapewne Ci, którzy sami nigdy nie powąchali książki...
Akurat o moje wykształcenie nie musisz sie martwić, swoją szanse dobrze wykorzystałem dlatego właśnie śmieję się z takiego chlewu. Słabo mnie zanalizowałeś, musisz się lepiej następnym razem postarać bardziej, bo nie zaliczą Ci ćwiczeń na pedagogice społecznej.Pracujący studenci? Gówno prawda, jest to niewielki odsetek na dziennych, bo o zaocznych ciężej, tam większość osób ciężko pracuje na czesne, wysokość zależy od typu uczelni. A do studentów mam wiele, chociażby to, że nie nadają się nawet do tarcia chrzanu z tym swoim papierkiem i chcieliby kurwa gwiazdke z nieba. Biedne studenciaczki, kurwa ciągną studia i jeszcze pracują. Mam się popłakać czy wysłac list kondolencyjny na wszystkie uczelnie? Jeśli nie rozumiesz, to po kiego chuja się w ogóle odzywasz? Masz taki ból dupy że Ci maść chyba nawet nie pomoże za tą prawdę którą wyjebałem centralnie w oczy. Prawie 3/4 moich znajomych to studenci, na dodatek dzienni, więc dobrze wiem jak wygląda takie życie i problemy człowieka, który w wieku 22-23 lat powinien być samodzielny i zapierdalać w robocie a nie płakać że nie ma za co się najebać. Najwyraźniej studia które ja robię, wymagają chyba niesamowitego spięcia żeby pogodzić pracę z nauką. Generalnie to myslę że wszystkie problemy, które przypisałeś mnie masz sam ze sobą, więc łączę się w rzalu i bulu. Idę powąchać książki z ludźmi pracującymi, którzy postawili mi piwa w komentarzu na który kładziesz chuja.
Nie zapomnij że zbliża się sesja.
Nie zapomnij że zbliża się sesja.
Eliot ma rację.
Większość "studentów" to jebane bydło, które nie potrafi się zachować.
Łażą jak fleje, żyją w syfie, bez kultury, leniwi i niezdyscyplinowani.
Pieniądze od rodziców przepierdalają na używki.
W większości przypadków zawsze wszystko podane pod nosek, tfu kurwa!
Co się działo po juwenaliach PWr?
Większość miejsc publicznych w RZYGACH.
Jebane bydło.
Większość "studentów" to jebane bydło, które nie potrafi się zachować.
Łażą jak fleje, żyją w syfie, bez kultury, leniwi i niezdyscyplinowani.
Pieniądze od rodziców przepierdalają na używki.
W większości przypadków zawsze wszystko podane pod nosek, tfu kurwa!
Co się działo po juwenaliach PWr?
Większość miejsc publicznych w RZYGACH.
Jebane bydło.
Eliot Imperio napisał/a:
.Pracujący studenci? Gówno prawda, jest to niewielki odsetek na dziennych, bo o zaocznych ciężej, tam większość osób ciężko pracuje na czesne, wysokość zależy od typu uczelni.
oto to to to to
a najlepszym jest to, że każdy dzienny mówi o pracowaniu podczas studiów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów