Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przy granicy czego? Jessie więcej info proszę.
Tu jest oryginalny opis, zapomniałem dodać:
Another migrant fount dead in the forests between Belarus-Poland border.
Belarus-Poland.
No end in sight for thousands of migrants and refugees who still remain stranded on the Belarus-Poland border.
Nie zasłużyli na taki los.
Ciemno, zimno, niebezpiecznie,
a oni muszą martwych imigrantów po lasach szukać.
Przy granicy czego? Jessie więcej info proszę.
Przy granicy życia i śmierci
Another migrant fount dead in the forests between Belarus-Poland border.
Belarus-Poland
Mało realne. Gość zbyt delikatnie ubrany, mundury (?) zbyt mało polskie. To jakieś gówno propagandowe
Szkoda mi trochę tych ludzi.
Nie zasłużyli na taki los.
Ciemno, zimno, niebezpiecznie,
a oni muszą martwych imigrantów po lasach szukać.
No tak, jakby się uczyli geografii, to by wiedzieli, że o tej porze roku i na tej szerokości geograficznej jest ciemno i zimno. A niebezpiecznie jest zwyczajnie dlatego, że ci ludzie je ze sobą przywlekli. Nikt normalny nie przechodzi granicy w lesie, tylko na przejściu granicznym., nawet ciapaty to wie. Jakby zbudowali prawdziwe państwo, a nie socjalistyczny gównostan, to by tego ich Afganistanu nikt nawet nie próbował atakować. Ale jak żyją w stadach i plemionach to niech się nie dziwią. Cyniczne, wiem, ale taka prawda: na pochyłe drzewo każda koza skacze.
Tak na moje oko to jest fake, więc się tak nie rozczulaj.
Jakby od początku Jewropa dała do zrozumienia, że ni chuja ich tu nie wpuszczą, chyba by się nie pchali.
Oni zostali przewiezieni samolotami, a eskortowani do granicy pod białoruską bronią. Weż trochę się zorientuj, co tu się dzieje.
No tak, jakby się uczyli geografii, to by wiedzieli, że o tej porze roku i na tej szerokości geograficznej jest ciemno i zimno. A niebezpiecznie jest zwyczajnie dlatego, że ci ludzie je ze sobą przywlekli. Nikt normalny nie przechodzi granicy w lesie, tylko na przejściu granicznym., nawet ciapaty to wie. Jakby zbudowali prawdziwe państwo, a nie socjalistyczny gównostan, to by tego ich Afganistanu nikt nawet nie próbował atakować. Ale jak żyją w stadach i plemionach to niech się nie dziwią. Cyniczne, wiem, ale taka prawda: na pochyłe drzewo każda koza skacze.
Tak na moje oko to jest fake, więc się tak nie rozczulaj.
Weź tak na spokojnie jeszcze raz przeczytaj co napisał budrys, potem jeszcze raz i jeszcze raz aż w końcu złapiesz o co mu chodziło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów