📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ktos fachowo objasni,spawal zbiornik z wodą?
andrzejrobert75 napisał/a:
Ktos fachowo objasni,spawal zbiornik z wodą?
Z uranem. Za 100 lat sie dowiemy.
Zbiornik z wodą pod dużym ciśnieniem. Typ odcinał dekiel i go wyjebalo.
Ślepi jesteście? Gościa wyrzuciło i leży po prawej stronie pod żółtym filarem czy co to tam jest.
Szybko spuścił ciśnienie i nawet zaworu nie musiał używać
Zbiornik z wodą w którym mógł spawać rurę łączącą w której woda jest woda odprowadzana lub doprowadzona. Nie opróżnili zbiornika oraz nie wyłączyli pompy, która utrzymuje wodę na poziomie średnio 1.8-3 atmosfery. Gdy iskry złapały tlenu ze sprężarki od pompy, pompującej wodę nastąpiło to co nastąpiło.
To się nazywa "porzucenie stanowiska pracy". Ja bym go zwolnił.
Qwasny71 napisał/a:
Zbiornik z wodą w którym mógł spawać rurę łączącą w której woda jest woda odprowadzana lub doprowadzona. Nie opróżnili zbiornika oraz nie wyłączyli pompy, która utrzymuje wodę na poziomie średnio 1.8-3 atmosfery. Gdy iskry złapały tlenu ze sprężarki od pompy, pompującej wodę nastąpiło to co nastąpiło.
Jaki tlen w sprężarce
Co wy tutaj pierdolicie. Po prostu ktoś dał dupy, ten zbiornik powinien być pusty i rozprężony. A była w nim woda pod wielkim ciśnieniem.
Ten kto dopuścił go do pracy powinien iść siedzieć. Chyba, że to jakaś samowolka.
Ten kto dopuścił go do pracy powinien iść siedzieć. Chyba, że to jakaś samowolka.
Mieliśmy właśnie przyjemność oglądać ostatnie prace nad indyjskim zbiornikiem na paliwo rakietowe
Program lotów rakietowych zostanie niechybnie przesunięty
Smiechlem
Program lotów rakietowych zostanie niechybnie przesunięty
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
To się nazywa "porzucenie stanowiska pracy". Ja bym go zwolnił.
Smiechlem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów