📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"by mąż mnie zobaczył to panią by opierdolił" hehehehe
gość już sobie trzasnął chateau de jabol rocznik bieżący i mu wesoło.
gość już sobie trzasnął chateau de jabol rocznik bieżący i mu wesoło.
ilu ja taki takich śpiewaków widziałem , walił mnie ich śpiew ,ale smród oceniam na 8/10 , w tym momencie traci sie jeden ze zmysłów.
Z tym basem od silnika to prawie Dub Step powstał.
Może jednak dajcie ten filmik z pielęgniarką co jest na górze ekranu od 1:09...
Katowice a później szwabska melodyjka. Dziwić się że jarek Hanysów niemcami nazywa.
hiperbolizacja napisał/a:
Może jednak dajcie ten filmik z pielęgniarką co jest na górze ekranu od 1:09...
W sumie to reklama Nokii Lumii, no ale ja ci tak bardzo zależy:
Dziadek - Nokia Lumia 800 - Making Of
Dziadek - Nokia Lumia 800 - Director's Cut
@UP
Pozytywnie. Dawno nie widziałem takiej starszej pary dziadków śmiejących się. Aż łezka w oku się kręci
Pozytywnie. Dawno nie widziałem takiej starszej pary dziadków śmiejących się. Aż łezka w oku się kręci
tylko wstać i mu wykurwić
Katowice, alternatywna stolica kultury hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów