📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pełna kultura. Bez butów w śmierdzących skarpetach. Allach nie lubi butów a spocone stopy?
baronturbina napisał/a:
Allach nie lubi butów a spocone stopy?
Każdy ma jakiś fetysz
Jakby siedział na suficie, to nic by mu nie było. Niech się cieszy, że nie jest w Iranie, tam obcięliby mu łeb za to
Spiderman ma iść do katolików do kościoła a nie do muzułmanów do meczetu
A wiadomo o co chodzi?
Mógł się przebrać za mokry sen muslima (czyt. kózkę), a o własnych siłach by nie wyszedł.
Yolanda napisał/a:
Mógł się przebrać za mokry sen muslima (czyt. kózkę), a o własnych siłach by nie wyszedł.
Służby porządkowe mogły się za kozy przebrać. Spider-Man sam by za nimi wyszedł zostawiając sieć za sobą.
bo to był oszust a nie prawdziwy Batman !
kakalos napisał/a:
ale sztywniaki, za grosz nie majom poczucia humoru
Oni wiedzą że jak się lewactwa w porę nie wytępi to cały meczet pójdzie w pizdu, i allach nie pomoże a społeczeństwa europejskie dały się przemielić na kaszankę, przez tęczowych wojowników w stringach, a później zrobi się z tego NWO żeby antychryst miał czym rządzić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów