Spiderman czy Superman?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
No, Superman w przebraniu Spidermana wpierdolił Batmanowi w przebraniu Supermana, wszystko jasne.
takamahi napisał/a:
No, Superman w przebraniu Spidermana wpierdolił Batmanowi w przebraniu Supermana, wszystko jasne.
ten co padł, to był raczej Batman przebrany za Supermana przebranego za Spidermana
Supermen powinien latać i strzelać laserami z oczu. Spiderma nie miałby żadnych szans. W jednym z odcinków, Supermen był równie szybki (albo i szybszy) jak światło (to byl chyba Superman III, gdzie człowiek w majtkach założonych na rajtuzy tak się rozpędził, że cofnął czas). Skoro więc Spermen jest szybszy od światła, to tym bardziej byłby szybszy od człowieka ugryzionego przez pająka.
A poza tym, na Człowieka-Pająka najskuteczniejszy jest Człowiek-Gazeta, albo Człowiek-Kapeć.
A poza tym, na Człowieka-Pająka najskuteczniejszy jest Człowiek-Gazeta, albo Człowiek-Kapeć.
Nazhir napisał/a:
Supermen powinien latać i strzelać laserami z oczu. Spiderma nie miałby żadnych szans. W jednym z odcinków, Supermen był równie szybki (albo i szybszy) jak światło (to byl chyba Superman III, gdzie człowiek w majtkach założonych na rajtuzy tak się rozpędził, że cofnął czas). Skoro więc Spermen jest szybszy od światła, to tym bardziej byłby szybszy od człowieka ugryzionego przez pająka.
Nie Spermen tylko Sperman. Zjebał się ze zjebanego Star Trek-a i siedzi teraz w piwnicy i wirtualne piwa zbiera. Co Ty kurwa Spermanowizji nie oglądasz !!!… i w sumie masz racje, bo gówniane filmy wstawia.
Cipkoman vs pizdoman
Mnie bardziej ciekawi... Czemu spidermanowi w 11 sekundzie dorobiono włosy pod pachą...
mazga50 napisał/a:
A mi pod ff nie odtwarza, a na operze i owszem? Ktoś coś?
Opera dla pedałuf - dlatego odtwarza!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów