📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
dzieki kobiecie miał szybszy finał....
A co jesteś specjalistą od szybkich finałów?
No kto mógł inny wbiec pod koła zawodnika podczas wyścigu, jak piersolnięta, zdziwiona baba.
Zajebał bym szmate plus pozew w sądzie żeby płaciła na rehabilitację i kupę szmalu
prophetess napisał/a:
Opis z Translate Google:
Google to jednak ma niedojebanie umysłowe z tą anglojęzyczną formą bezoklicznikową. kibic i widz zamiast kibicka i i widzka
Żaden obserwator tego wyścigu nie dokonałby tego co ta beznadziejnie głupia obserwatorka jeszcze w dodatku patrząca w stronę jadącego kolarza bez krzty instynktu i wyobraźni. Niech dogorywa do końca swego nędznego żywota na wózku inwalidzkim.
Ona lampiła się w telefon ... widać dokładnie.
Barnellini napisał/a:
Też się zastanawiałem skąd to debilne zachowanie. Może kibicowała innemu kolarzowi , poświęciła się i weszła pod koła aby przeszkodzić w zwycięstwie temu na filmie.
By takie cos zrobić trzeba myśleć lub miec podzielną uwagę a to była zwykla tepa dzida.
Taki prawdziwy pedalarz
baronturbina napisał/a:
Moim zdaniem nie ma co się doszukiwać celowości w zachowaniu tej osoby. Pojebana weszła
I tyle. Powinni ja poddać porządnej kijo-terapii.
To nic nie da.
RayRobinson napisał/a:
A co jesteś specjalistą od szybkich finałów?
Są takie, że kilka sekund wystarczy i takie, że nocy zabraknie. Kwestia doboru hormonalnego
Zryta psycha do końca życia z widocznymi śladami własnej złej decyzji
Ktoś w końcu napisze czy gość dostał walkower?
I ją pochowają tak płytko że jej dupa będzie wystawać z ziemi tak żeby tam rowery parkować
Grubo
[ Dodano: 2024-09-09, 18:11 ]
W Afryce dostałaby ze dwie lub trzy opony i litr benzyny na pocieszenie. No ale cóż. Nie ten kontynent
[ Dodano: 2024-09-09, 18:11 ]
W Afryce dostałaby ze dwie lub trzy opony i litr benzyny na pocieszenie. No ale cóż. Nie ten kontynent
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów