18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Halman 2021-10-24, 12:27 11
dzieki kobiecie miał szybszy finał....
Zgłoś
dadar123 2021-10-24, 12:28 5
Halman napisał/a:

dzieki kobiecie miał szybszy finał....

Raczej stosunek przerywany
Zgłoś
Dymson30 2021-10-24, 12:30 23
Po chuj wyszła z kuchni
Zgłoś
bombek321 2021-10-24, 12:32 131
Jaka głupia pizda

Zgłoś
majkelson 2021-10-24, 12:35 24
Ktoś mi to wytłumaczy? Dlaczego ona mimo że patrzyła na niego to i tak weszła prosto pod koła?
Moja zawsze jak coś odjebie to mówi że zmęczona. Ona nawet jak wstanie rano i odjebie to ma wymówkę ze poduszka źle ułożona i w ogóle to w czym problem.
Zgłoś
Barnellini 2021-10-24, 12:38 9
majkelson napisał/a:

Ktoś mi to wytłumaczy? Dlaczego ona mimo że patrzyła na niego to i tak weszła prosto pod koła?
Moja zawsze jak coś odjebie to mówi że zmęczona. Ona nawet jak wstanie rano i odjebie to ma wymówkę ze poduszka źle ułożona i w ogóle to w czym problem.

Też się zastanawiałem skąd to debilne zachowanie. Może kibicowała innemu kolarzowi , poświęciła się i weszła pod koła aby przeszkodzić w zwycięstwie temu na filmie.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
programista4k 2021-10-24, 12:48 4
może to była żona tego rowerzysty co był 2 i chciała by wygrał jej mąż, więc się poświęciła. Tak przywaliła łbem o asfalt, że w najlepszym przypadku wstrząs mózgu.
Zgłoś
baronturbina 2021-10-24, 12:50 3
Barnellini napisał/a:

Też się zastanawiałem skąd to debilne zachowanie. Może kibicowała innemu kolarzowi , poświęciła się i weszła pod koła aby przeszkodzić w zwycięstwie temu na filmie.

Moim zdaniem nie ma co się doszukiwać celowości w zachowaniu tej osoby. Pojebana weszła
I tyle. Powinni ja poddać porządnej kijo-terapii.
Zgłoś
t................e 2021-10-24, 13:03 50
kolarzowi należy się pierwsze miejsce fair play. Ciekawe jak to zostało rozstrzygnięte?
Zgłoś
Czorsky 2021-10-24, 13:10 1
Może nie doszły samobójca
Zgłoś
cazio 2021-10-24, 13:46
Chciała przebić tą co to kolarzowi transparentem przywaliła…
Zgłoś
juderaus 2021-10-24, 13:48 1
To musiała być stara tego co jechał z tyłu.
Zgłoś
Autor 2021-10-24, 13:53
Jak ona musi kochać tego, co jechał za nim
Zgłoś
~prophetess 2021-10-24, 13:58 7
Opis z Translate Google:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów