Nowa produkcja z Negrowood
Nowa produkcja z Negrowood
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W większości na zachodzie. Wiza do Polski którą wasi dzielni anty-imigranccy pisiorzy sprzedają uprawnia do przebywania w całej strefie Schengen.
Pracowniczą wizą na całe Shengen?
Wyjedź ze swojego wypizdowa do większego miasta to zobaczysz ilu piss sprowadził
Chyba nie jesteś tak naiwny że uwierzyłeś w fake newsy z tefauenów ?
Na ulicach są czarnuch którzy przedarli się przez granicę białoruską nielegalnie.
No a gdzie oni są? Tam co rudy i vincent schowali pieniądze?
mieszkasz na wypizdowie to gówno widzisz pisowcu
Chyba nie jesteś tak naiwny że uwierzyłeś w fake newsy z tefauenów ?
Na ulicach są czarnuch którzy przedarli się przez granicę białoruską nielegalnie.
Już samo przytaczanie akcji z TVPiS dla Debili świadczy o nierównowadze umysłowej
Już wkrótce w Polsce jak rudy wygra wybory
Albo karakan, bo obaj są siebie warci.
Już wkrótce w Polsce jak rudy wygra wybory
Co ty wiesz o zabijaniu?
Ten rudy chuj do którego się modlisz w 2013 roku, ukradł z mojego konta OFE ponad 85 tysięcy złotych. Razem z Vincentem i resztą POwskiego rządu okradli dziesiątki milionów Polaków na kwotę ponad 150 miliardów złotych. Kasa poszła na załatanie dziury budżetowej powstałej po ich rządach. Powinni zostać osądzeni, postawieni pod ściana i odstrzeleni.
Gówniarz jesteś i nawet nie wiesz o tym o czym napisałem bo nigdy nie odkładałeś pieniędzy w drugim czy trzecim filarze z myślą że kiedy Ciebie już nie będzie trafią do wdowa albo twoich dzieci. Ja o tym pomyślałem, okradziono mnie i moją rodzinę, śmierć szmalcownikom.
Co ty wiesz o zabijaniu?
Ten rudy chuj do którego się modlisz w 2013 roku, ukradł z mojego konta OFE ponad 85 tysięcy złotych. Razem z Vincentem i resztą POwskiego rządu okradli dziesiątki milionów Polaków na kwotę ponad 150 miliardów złotych. Kasa poszła na załatanie dziury budżetowej powstałej po ich rządach. Powinni zostać osądzeni, postawieni pod ściana i odstrzeleni.
Gówniarz jesteś i nawet nie wiesz o tym o czym napisałem bo nigdy nie odkładałeś pieniędzy w drugim czy trzecim filarze z myślą że kiedy Ciebie już nie będzie trafią do wdowa albo twoich dzieci. Ja o tym pomyślałem, okradziono mnie i moją rodzinę, śmierć szmalcownikom.
I za te kłamstwa powinieneś dostać bana! Pierdolisz bzdety, że aż przykro. Jesteś zwykły, pierdolony, pisowski kłamczuch
Smoluch Bambo
Smoluch Bambo na przedmiesciach mieszka
Złodziej i skurwiel ten czarny koleżka.
Leni się wiecznie przez całe ranki,
Nie złazi ze swej murzyńskiej wersalki,
A gdy do domu z dzielni wraca ,
Kradnie i bije - to jego praca.
Aż policja krzyczy: "Bambo, intruzie!'
A Bambo sięga po klamkę w bluzie
Policja krzyczy: ręce po sobie!
A Bambo myśli że jest na godmodzie.
I zaraz Policja Bambo zastrzeli,
Nic innego czarnucha nie zmieni.
Lewactwo Bambo zaraz kanonizuje,
I motłoch do burdy mobilizuje.
Szkoda że Bambo o czarnym sumieniu,
Nie skończył za w czasu w więzieniu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów