📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Alarm zbliżeniowy zadziałał po uderzeniu dopiero.
Planeta małp się robi z naszej kochanej Ziemi..
szczęsciara z Ciebie Flodzia, zakochany w Tobie na zabój..
Małpia gra wstępna. Samiec okazał samicy chęć kopulacji.
Internet dopiero odkryłaś?
Ale jej zapierdolił! Dobre to było. Każdy "czernuch- skurwiel" powinien być tak traktowany, od rana do wieczora. Ten co uderzał oczywiście też... No dobra nie każdy ale jakieś 97-99,99% tak ze wstępnych szacunków.
Chyba jak przychodzi zajebie w potylicę, jak wychodzi to w mordę. Nie rozumiem po czarnemu.
Wczoraj leciała planeta małp, specom od efektów należał się oscar za oddanie autentycznych ruchów człekokształtnych
Kurwa, bo banan był za bardzo zielony.
Co ona tam właściwie powiedziała, bo jakoś słabo rozumiem murzyński angielski.
JebacJP2 napisał/a:
Co ona tam właściwie powiedziała, bo jakoś słabo rozumiem murzyński angielski.
że mamusia wyjeżdża i ma chate dla siebie. ale podbija braciszek i wybija jej z głowy zapraszanie psiapsiółek bo on już zaprosił nygasów na melanż i jaranie
co w tym dziwnego?
sytuacja 99% zachowania asfaltowego księcia.
Ale białe kurwiszonki poznają prawdę po fakcie )))
sytuacja 99% zachowania asfaltowego księcia.
Ale białe kurwiszonki poznają prawdę po fakcie )))
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów