Za dwa tygodnie w drugiej turze wyborów zmierzy się Andrzej Duda i Rafał Trzaskowski. Kto będzie wygranym?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Znowu im platforma kamienice z gruntem odda za bezcen, czy jaki chuj? No bo rozumiem że Trzaskowski prezydentem Warszawy a Nie rozumiem żartu....
C0C0JUMBO napisał/a:
Znowu im platforma kamienice z gruntem odda za bezcen, czy jaki chuj? No bo rozumiem że Trzaskowski prezydentem Warszawy a Nie rozumiem żartu....
Chodzi o starą znaną prawdę, że ważne aby doprowadzić do sytuacji, w której bez względu na wynik i tak się będzie wygranym. A te rzekome igrzyska i rywalizacja to tylko rozrywka dla plebsu. Doskonale widać to w naszym bantustanie.
twoja stara wygra
Wygranym jest Hołównia.
Nie popłakał się.
Nie popłakał się.
Ja Raczej stawiam na Ruskich. PiS od kilku lat pięknie realizuje ich założenia.
Dziękuję wszystkim Polaczkom za ten wspaniały wybór. Pozostaje zdecydowanie między rozwolnieniem a zatwardzeniem.
A kto będzie przegranym?
Bez zaskoczenia - wszyscy uczciwie pracujący obywatele.
Tak serio to już z dwoja złęgo jednak lepiej, żeby Trzasku został już tym prezydentem zamiast Długopisa. PiS w tym momencie robiło co chciało, tak przynajmniej mniej gówna się przeleje, w teorii. Praktycznie to i tak jeden chuj.
Tak serio to już z dwoja złęgo jednak lepiej, żeby Trzasku został już tym prezydentem zamiast Długopisa. PiS w tym momencie robiło co chciało, tak przynajmniej mniej gówna się przeleje, w teorii. Praktycznie to i tak jeden chuj.
URAGE napisał/a:
A kto będzie przegranym?
Ale za to Polska będzie pod patronatem tęczy
Sam już nie wiem, co gorsze.
Czekoczekoczekolada napisał/a:
Ale za to Polska będzie pod patronatem tęczy
Polska będzie zawsze tylko pod jednym patronatem - czarnej stonki.
Pierdolenie wszędzie jakie to złe jest LGBT, a księża dalej dostają ziemie za grosze i nikt nie widzi że dzieci ruchają.
Niezależnie kto wygra wybory, to zawsze na kler będzie a na służbę zdrowia już nie. I tym się martwcie, a nie tym że ktoś komuś kutasa w dupę załaduje, bo woli tak a nie inaczej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów