Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Co jak co, ale amerykańska policja się nie pierdoli w tańcu. Szkoda że u nas takie skurwysyny.
No faktycznie tym maniakom co pałują nastolatki i staruszki na protestach dać możliwość użycia broni palnej czy szkolonych agresywnych psów to świetny pomysł...
PS do policji nigdy nic nie miałem ale ostatnimi akcjami zjebali obraz tej formacji budowany od 1989 roku...
tym maniakom co pałują nastolatki i staruszki
Ta... piszesz o tej biednej staruszce która pluje policjantce w twarz i wyzywa od pisowskich kurew Czy może policja chowa się w krzakach i poluje na niewinne Julki spacerujące w parku?
No faktycznie tym maniakom co pałują nastolatki i staruszki na protestach dać możliwość użycia broni palnej czy szkolonych agresywnych psów to świetny pomysł...
PS do policji nigdy nic nie miałem ale ostatnimi akcjami zjebali obraz tej formacji budowany od 1989 roku...
Ja myślę dokładnie odwrotnie. Policja swoim profesjonalizmem i opanowaniem naprawdę mi imponuje ostatnimi czasy. To ile się energii i zaangażowania wkłada żeby prowokować policję do agresji, żeby mieć newsa, jakieś zdjęcie , złamany paznokieć albo obcas od buta, zadrapanie. Żeby potem można było napisać artykuł na kilka stron, albo reportaż o tym, że jakiś poseł, albo lewy działacz się aż spocił na proteście . Tak było niebezpiecznie. No i udaje się tylko sporadycznie, a wysyłanie jakchiś popieprzonych babć, starych kobiet, które agresją i wulgarnością przewyższają zdemoralizowane nachlane nastoletnie kurewki z bramy przy jakiejś melinie , wysyłanie ich w takim celu, potem robienie z nich bohaterek w mainstremowych mediach to już przegięcie pały na całego.
Tak wiec szacun dla Policji w tych popierdolonych czasach.
A pierdolisz głupoty aż zygac się chce , a jak Ci ktoś da w pysk to pierwszy byś darł mordę policjaaaa. A powinieneś od funkcjonariusza który przyjedzie na interwencje jeszcze fiuta w pysk dostać i parę razy z liścia, jak juz się w ciebie spuści aby pokryło ładnie cały przełyk . Może wtedy byś nabrał oleju i zainteresował się czemu i kto miał rację.
mądry pies. Nie dość, że złapał czarnego to z automatu odgryza jajca, żeby się czarny nie rozmnażał po wyjściu z pierdla.
Ciekawe czy murzyn był szczepiony.
Jak staruszki czy nastolatki są skończonymi chamidłami, które rzucają kurwami na lewo i prawo i nie łaska wykonywać poleceń, to jeszcze kopa powinny dostawać na rozpęd do radiowozu. Społeczeństwo popierdoliło zupełnie, wyjdzie taki jeden pojeb z drugim, co to się naczytał wysrywów Michnika i dalej z mordą i łapami na policjantów, a takie skończone debile jak ty jeszcze z połykiem biorą łzawe historyjki, jak to biedna Julka nic nikomu nie zrobiła (no bo obrzucenie kogoś stekiem wyzwisk i niszczenie cudzego mienia to przecież nic) a dostała pałą po nerkach i teraz trzeba zbiórkę na nią i jej niebinarnego partnera, bo są prześladowani.
Jak żyję nigdy nie miałam złych doświadczeń z policją - czasami zaczepili do wylegitymowania, ale człowiek wykonywał polecenia, zamiast robić z siebie pajaca "znom swojie prawa!" i jakoś tak nigdy nic się nie przytrafiło ani mi, ani znajomym. Ale to trzeba umieć się zachować, a nie leczyć kompleks małego fiutka zaczepkami do policji. Jeszcze ze dwa lata i będziecie siedzieli pozamykani w domach, bo już teraz brakuje prawie 100 tysięcy policjantów, a ci, co się starają o przyjęcie nawet do straży miejskiej się nie nadają. Wincyj głaskania po główkach Juleczek i innych pojebów, więcej plucia na policjantów to zobaczycie jaki się chlew zrobi, jak wam te Juleczki zaczną dyktowac warunki kto może z domu wyjść a kto nie. Naprawdę, dorośli ludzie a mentalność takiego łysego, zjebanego po dopalaczach Seby, któremu anarchia kojarzy się tylko z darmowym piwerkiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów