📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jestem wyszłem, pszysłem posłem z uciętym pindolem, przyprawionymi cyckami i lubię chłopców.
Końcówka sucha, powinno być: "myślałem, że w sejmie jak są barany to są też krowy" albo coś w tym kierunku.
Końcówka sucha, powinno być: "myślałem, że w sejmie jak są barany to są też krowy" albo coś w tym kierunku.
Za "Limo" zawsze browar, a tym bardziej za Abelarda Gize , nawet bez obejrzenia całości daję piwo i kontynuuję oglądanie, pozdrawiam.
jedyny kabaret trzymający poziom. Za Limo zapchłę...zawesz...zaWSZE piwo!
Kindizyn baranie....haha
Lepiej daj link do Andrusa i Poniedzielskiego...
Btw. Widzę, że rozwój sadistica brnie naprzód Coraz częściej na żywo puszczają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów