📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To był najlepszy kabaret pod słońcem. Cały Koszalin im może teraz buty czyścić (może oprócz Górskiego).
Jakby ktoś chciał sobie poguglać, to funkcjonowali też jakiś czas jako Hrabi.
Proponuję zaktualizować bazę danych i nie pierdolić głupot...
1. Hrabi nadal istnieje.
2. To, że Kamys i Kołaczkowska założyli Hrabi, to nie znaczy, że cały kabaret Potem się przeobraził w Hrabi...
3. Kołaczkowska oraz Kamys udzielali się też w skeczach wytwórni AYoY a Kamys nawet przez jakiś czas występował w duecie z Halamą jako HI-FI...
Może zabrzmię jak staruch i nie będę oryginalny ale po prostu kurwa muszę:
Kiedyś to były kabarety a nie to gówno co teraz niektórzy uważają za kabaret (neonówka, paranienormalni, łowcy.B czy inne chujstwa).
@typo: Bajki dla potłuczonych, miłego oglądania
Kiedyś to były kabarety a nie to gówno co teraz niektórzy uważają za kabaret (neonówka, paranienormalni, łowcy.B czy inne chujstwa).
@typo: Bajki dla potłuczonych, miłego oglądania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów