📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co tytuł filmiku ma do samego filmiku? troszkę nie ogarniam..
tylko ze to nie tygrys
Bo tą kyzię po incydencie zastrzelili. Z braku zastępstwa zmienili scenariusz. Dlatego w filmie jest tygrys
Kurwa ale faza musiała być, żeby sie kurwa z jebanym tygrysem napierdalać. No przechuje....
@up przypomina mi się jak na discovery (kiedy jeszcze było porządną stacją) nadawali jakiś program o kolesiach, którzy przeżyli atak dzikiego zwierzaka. akurat z odcinkiem, w którym koleś miał spotkanie z krokodylem. chuj, że to był środek pola golfowego. kolo sięgał do wody i JEBS!! załapany w szczęki i sruuuuuuuuu dookoła, jak karuzelą. koleś był sprytny i wsadził gadowi palucha w oko. zwierzak puścił, a kolo uciekł. nie wiem, ile w tym prawdy, ale patent niezły.
ciekawe, czemu kolo z filmiku go nie zastosował
Oponka napisał/a:
koleś był sprytny i wsadził gadowi palucha w oko. zwierzak puścił, a kolo uciekł. nie wiem, ile w tym prawdy, ale patent niezły.
Ciekawe gdzie ty ładujesz palucha ehehehehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów