Gl0BaL napisał/a:
@selector
Jakaś sprzedajna kurwa z tego złodziejskiego klubu... 1 Post. Fajnie. Ludzi z sadistica w chuja próbujesz zrobić??? To się przeliczysz złodzieju. Idź lepiej na kwejka.
Sadistica znam nie od dziś, nie komentuje bo nie mam po co. Nie rejestrowałam się z tego samego powodu. Po co mi wasze "piwa"?
A piszę tylko i wyłącznie dlatego, że nie mogę wytrzymać widząc takie pierdolenie. No kurwa, jak słyszę że do takiego klubu chodzą studenci(!) na piwo po 14zł to się załamuje. To nie jest klub dla takich leszczy. Towarzystwo kosztuje, wystrój kosztuje, a dziewczyny za darmo przy Tobie nie siedzą i się nie rozbierają. Przychodzą później tacy mając 50zł w portfelu, kupią bilet na wejściu i piją jedno piwo na 4-ch przez 2-3h godziny. Nad niektórymi to się nawet inni klienci/dziewczyny litują i chociaż wodę im postawią, bo nie mają za co pić. Założę się studencie, że codziennie chodzisz do jak najtańszej knajpy w mieście, gdzie piwo z legitymacją masz za 3zł i uważasz, że jesteś kimś. Sama bym przeżyła szok, piwo za 14zł, no masakra!
A ból dupy macie największy, nikt w środku nie był, każdy tylko "słyszał", albo pierdoli że jest cenowo koszmarnie i to piwo za 14zł to masakra. No kurwa, wstydziłbym się tam wejść bez 1000zł w kieszeni. Tam się bawią mężczyźni, nie chłopcy bez portfela. A na piwo to idźcie do pubu z promocją studencką.
Z resztą zapraszam, każdy kto tak pierdoli niech wejdzie na trzeźwo do środka, nic kupować przecież nie musicie. Zobaczcie klimat, dziewczyny i jestem pewna, że co drugi się z was zakocha w pierwszej lepszej tancerce. Weźcie kurtkę, wyjdźcie z klubu, wróćcie do internetu i opiszcie wrażenia. No chyba, że większość ma te 17, 19, 20lat a wjazd jest od 21 to faktycznie możecie tylko teoretyzować jak tutaj teraz.