📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Już przestańcie z tym frontem pierdolić jak zjeby,wymyślcie coś innego...
jkllll485 napisał/a:
dwudniowa operacja specjalna
jkllll485 napisał/a:
Tylko ruskie onuce mogą czuć z tego powodu frustrację, więc spierdalaj na front jak ci się nie podoba.
Kiedyś Ci napisałem, że nie będę Ci piw dawał, ale lata lecą i stwierdzam, że niesłuszne to jest.
Poza tym ruska rozmazało po podkładach więc głupio mi tak nie dać piwa...
Pochylił głowę. Myślał ze pociąg przeleci górą?😁
Dobry kacap to martwy kacap, a za dobrego kacapa zawsze browarek poleci
jkllll485 napisał/a:
jednego mniej na front
Nasrane tych trolli ruskich. Jeszcze teraz towarzysz dupov siriuz i jego banda, będą na sadolu mówić, czy możemy ruskich krytykować 😀😃🙂
To jakieś 25 kont tutaj, teraz grasuje i próbuje siać tą ruską, prymitywną propagandę
To jakieś 25 kont tutaj, teraz grasuje i próbuje siać tą ruską, prymitywną propagandę
ej, chyba przechodzę podobnego rodzaju kryzys, i emocjonalne wewnętrzne rozdarcie... xD
ale tym razem dam mu piwo za ten komentarz, bo rozjebał ruska na plasterki xD
Halman napisał/a:
dwudniowa operacja specjalna
@viking19: Ja po prostu jak obcowałem chwilę z adminem, to stwierdziłem, że Helmansa traktuję zbyt surowo.
Andrzejas napisał/a:
Ja po prostu jak obcowałem chwilę z adminem
"oni chcą tylko ze sobę klikać" xD
fuj, Andrzeju, daj spokój.
O Halmanie nie wypowiadam się, bo tu juz chyba zostało powiedziane wszystko.
nie wpierdalam sie, i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów