Więc wali do niego z wiatrówki. Sewastopol
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Więc wali do niego z wiatrówki. Sewastopol
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bezpanskie psy akurat trzeba odjebywac bo sie gromadza w grupy i atakuja ludzi
I bardzo dobrze ja w wawie muszę taką lusnie kupić chodzą wieczorem z tymi kundlami i szczekają
@smc: Spróbuj jeszcze kapkę oleju wpuścić do śrutów, to będziesz miał jeszcze więcej mocy!
wojtekpwse napisał/a:
Po wzroku widać, że ma ze 3-4 promile. Można by go tam zabić i nawet by nie pamiętał
jesteś mistrz internetów z tym hasłem
smc napisał/a:
Mam wiatrówkę 17J i pierdolona przebija blachę. Rykoszetuje też jak pojebana, więc to nie jest zabawka...
Zgadzam się. Miałem taką wiatrówkę która była fabryczna, nie podkręcana. Kupiłem niezłą lunetę tylko do niej i zdjąłem śmieszną imitację tłumika na końcu, nieco przedłużyłem lufę, nie modyfikując konstrukcji wiatrówki i trafiałem w cel wielkości patelni na 100m, bez większej spiny. Pewnie energię po takim dystansie już pocisk wytracił bardzo, ale z kilku metrów psa by zajebał, na pewno.
Nie byłem i nie jestem (chyba) pojebem. Do niczego co żyje, nigdy nie strzelałem dla zabawy.
smc napisał/a:
Mam wiatrówkę 17J i pierdolona przebija blachę. Rykoszetuje też jak pojebana, więc to nie jest zabawka...
Myślę że nie miał zamiaru się z nim bawić
Azjatom psy nie przeszkadzają. Bardzo je lubią.
smc napisał/a:
Idealna żeby takiej ruskiej kurvie w dupsku salwę odstrzelić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów