📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że tej k🤬ie nie przyp🤬olił gonga w ten pusty łeb. Przydałby się jej, bo widocznie dawno nie dostała.
Szach1994 napisał/a:
Jak zwykle, szmata zaczyna a bić się muszą chlopy.
I bardzo dobrze. Baba ich stymuluje żeby się nie pedalili.
Bo jak sie nie nap🤬lają to im testosteron spada i się pedalą w kantorku.
W żywotnym interesie bab jest to żeby chlopy sie nie pedaliły.
Babosz napisał/a:

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Babosz napisał/a:

GeorgeHarvey1 napisał/a:
W Niżnym Nowogrodzie, rodzice pobili trenera na meczu dziecięcej piłki nożnej.
Poprawiłem, nie dziękuj.
młode wilki posłuchajcie starego wilka jak jakiekolwiek k🤬iszcze leci do was z łapami jak ten k🤬 ze zdjecia to automatycznie przestaje być kobietą i wtedy w jednym momencie zaciskacie pięść i jedziecie z nią do spodu walicie ja w ryj jak szaszke spod biedronki.
Jakie wy barany jesteście co komentujecie baba się cieszy ale trenerowi nie spodobał się sposób w jaki okazała radosc
Szach1994 napisał/a:
Jak zwykle, szmata zaczyna a bić się muszą chlopy.
Białorycerskie śmiecie tylko czekają na takie okazje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie