📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
htr83 napisał/a:
Nic tylko jechać do ruskich i ruchać te niezaspokojone baby
Nie brzydził byś się?
Nie mają gdzie parkować. Przecież można wkurwić się można.
Z kogoś takiego powinni ściągnąć co do grosza za naprawę i utratę wartości każdego z pojazdów, jak nie ma pieniędzy to zabrać jej wszystko co ma aż spłaci a jak nie ma czego to surowa kara więzienia a w więzieniu do roboty i nie wychodzi aż nie odpracuje, jak odpracuje wcześniej niż wyrok to może mieć krótrszą pracą tylko na swoje utrzymanie. Nie dożyję czasów, kiedy zapanuje prawdziwa sprawiedliwość...
Aż mi się przypomniała gra Smash up Derby, totalny klasyk, jak na tamte czasy ilośc detali i uszkodzeń powalała, najlepsze do farmienia kasy były pojedynki na arenie gdzie niczym z 2 cześci F&F można się było napierdalać
Jaka bieda w tej rosji... same łady i moskwicze 30sto letnie...
Wojna odcisnęła piętno...
krozy napisał/a:
Jaka bieda w tej rosji... same łady i moskwicze 30sto letnie...
Pietno to ona odciska jedynie na zachodnich bezmózgach, którzy z uśmiechem na buzi są dojeni i jebani w dupę, bo myślą że płacąc za wszystko 10x więcej niż powinni dowalają Ruskom, z którymi nie mają przeważnie żadnego kontaktu, ale telewizor powiedział, że trzeba ich nienawidzić. Ruscy tymczasem z Chińczykami, Arabami, tudzież Indiami i Brazylia rozkminiają jak podzielić się tortem Pojebane czasy.
Siriuz napisał/a:
Pietno to ona odciska jedynie na zachodnich bezmózgach, którzy z uśmiechem na buzi są dojeni i jebani w dupę, bo myślą że płacąc za wszystko 10x więcej niż powinni dowalają Ruskom, z którymi nie mają przeważnie żadnego kontaktu, ale telewizor powiedział, że trzeba ich nienawidzić. Ruscy tymczasem z Chińczykami, Arabami, tudzież Indiami i Brazylia rozkminiają jak podzielić się tortem Pojebane czasy.
Stara się spierdalać z tego zadupia ale no co uk po drodzie i huj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów