Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U mnie w "sielance" lepsze bitwy widziałem
Trochę się poszarpali tylko.
U mnie w "sielance" lepsze bitwy widziałem
Jo jo.... bitwy z kuplami a w domu
A co się spodziewać po tych karaluchach? Ruscy to zwykle scierwo. Udowadniają to regularnie, napadając inne kraje i mordując ludność cywilna oraz gwałcąc kobiety i dzieci.
Gorsze niż te karaluchy są tylko ścierwa, które wysylaja armie na swoich własnych obywateli. Od 2014 banderowcy wymordowali wiecej ludności cywilnej niz Rosjanie podczas specjalnej operacji wojskowej.
Gorsze niż te karaluchy są tylko ścierwa, które wysylaja armie na swoich własnych obywateli. Od 2014 banderowcy wymordowali wiecej ludności cywilnej niz Rosjanie podczas specjalnej operacji wojskowej.
od miesiaca na sadolu i juz podjudza. czy to ruska szmata-trol?
Powinni cię zdenazyfikować ruSSki kacapie
na remizie nie byli
No ale nie uważasz ze jak by weszli na remizę, to by pospadali szybko w takim tempie?
A co się spodziewać po tych karaluchach? Ruscy to zwykle scierwo. Udowadniają to regularnie, napadając inne kraje i mordując ludność cywilna oraz gwałcąc kobiety i dzieci.
nick+treść wpisu=fajnopoliniak, który jeśli już nie jest na emigracji to pierwszy by spierdolił jak te rosyjskie karaluchy na wieść o mobilizacji.
nick+treść wpisu=fajnopoliniak, który jeśli już nie jest na emigracji to pierwszy by spierdolił jak te rosyjskie karaluchy na wieść o mobilizacji.
Następna ruSSka menda na Sadolu?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów