Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wspaniały kraj, wspaniali ludzie. W sam raz na testy nowej broni.
POeBaNy napisał/a:
Masowo produkowanej czy masowego rażenia?
A w sumie c🤬j, jebac to, niech będzie masowej produkcji masowego rażenia masowowo zrzucanej

Co tam odj🤬a choć nie wiemy co. Typ ją wyj🤬 z autobusu co p🤬li l że tu dzieci są a ona że nauszniki zostawiła. Ogólnie większość rozmowy to przekleństwa i polecenia do kierowcy by jechał.
Patologia to odchylenie od ogólnie przyjętych norm. W rejonach planety zajmowanych przez hordę takie zachowania to norma.
Ja tu widzę normalny dzień w NeoCCCP a wy już że patologia....u nas tak ale u nich to jest wsio normalna. Nawet elegancko się zachował bo nie wyj🤬 jej kapcia na twarzoczaszke ale chceci jednak miał
Wystarczyło z buciora wyjechać jej w łapsko, gdy trzymała na drzwiach, to by jej szybko się odechciało dalszej podróży komunikacją miejską, tudzież zabrania z niej nauszników, które zostawiła.
Też jestem zaskoczony stopniem kulturalności na powyższym materiale z udziałem orczanych odpadów społeczeństwa ludzkiego.
Ciekawe, co KaRUSna odwaliła...
Też jestem zaskoczony stopniem kulturalności na powyższym materiale z udziałem orczanych odpadów społeczeństwa ludzkiego.
Ciekawe, co KaRUSna odwaliła...
Tam pewnie takie rzeczy na porządku dziennym pijaki i ćpuny i inne odpady kierowca nawet nie reaguje że baba ma łape przyciętą w drzwiach 😆 u nas za komuchy też się tak działo
Damianos88 napisał/a:
Tam pewnie takie rzeczy na porządku dziennym pijaki i ćpuny i inne odpady kierowca nawet nie reaguje że baba ma łape przyciętą w drzwiach 😆 u nas za komuchy też się tak działo
Tam nie ma RODO i ludzie to chętniej nagrywają i wrzucają w sieć tak jak wypadki komunikacyjne. Wyjdź ciepłą nocą do parku, a znajdziesz takich zawodników w każdym polskim mieście.
POeBaNy napisał/a:
Mają fanów w zakładce "Wojna naUkrainie"

pnaj napisał/a:
Tam nie ma RODO i ludzie to chętniej nagrywają i wrzucają w sieć tak jak wypadki komunikacyjne. Wyjdź ciepłą nocą do parku, a znajdziesz takich zawodników w każdym polskim mieście.
Dlatego nie chodzę noco po parku żeby nie spotkać takich pojebów 😝 po za tym mam lepsze zajęcia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie