Nasz ulubiony kacapski napierdalator powraca aby stoczyć pojedynek z mutantem zwanym człowiekiem syntholem z czelabińska.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten cudy z łapami jak popeye jest podobny do Jarusia z Chłopaków do wzięcia
Wydaje mi sie ze "Napierdalatol" nie oszukuje ,tylko zemścił się za taki sam "lewy" cios od Syntholboja .....
Moim zdaniem kaspijski potwór oszukuje. Nie wali z liścia tylko wystawia kości na końcu dłoni przy nadgarstku.
Taki zamach plus małe oszustwo i wychodzi KO przy każdym jebnięciu.
Taki zamach plus małe oszustwo i wychodzi KO przy każdym jebnięciu.
dostał liścia poszedł do domu na obiad buraczki ziemniaczki mizeria kompocik i spać xD
Jakim trzeba być zjebem ażeby po wstrzyknięciu syntholu myśleć, że jest się silniejszym.
Jak ten w czarnej koszulce ją przez łapy przewlekł Zszyli ją na nim czy jest z gumy
Wygrywaj oszukując pod okiem kamer, sędziów i widzów. Witamy w rosji.
Co Wy myśleliście, że w Rosji jest takie coś jak fair play? Nawet jeśli jest, to pozbawiony jakichkolwiek zasad - taki to paradoksalny kraj.
Jak mu ręką w ucho zajebał -.-
Chuja ta oszukuje! Jakby cykor z olejem w łapach nie przykucnął to by nie dostał w ucho i nie poszedł spać.
Ten ruski chujek powinien być zdyskwalifikowany. Chyba jedyny używa brody jako amortyzatora plaskaczy a uderza jebaniec w podbródek a nie tam gdzie liścia się wlepia. Nie dziwie się że wkurwił jednego i mu w ucho zajebał.
Sundown napisał/a:
Chujek brodaty oszukuje.
Jakby się synholowiec nie pochylił, to by nie dostał w taki sposób.
Sundown napisał/a:
Chujek brodaty oszukuje.
Chujek z syntholem też, dodał sobie dodatkowej masy w łapie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów