Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak tam wody może z metr jest to ruski gieroj. Wysłać go na ukraine niech tam na froncie się popisuje.
Szczęśliwe zakończenie by było jakby wpadł pod lód.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Szczęśliwe zakończenie by było jakby wpadł pod lód.
Przecież wpadł.

Fotopstrykacz napisał/a:
Teraz mu się pindol w tej zimnej wodzie trochę skurczy.
Napisz nam, o czym tam tak skrycie marzysz

kaziuzlasu napisał/a:
Napisz nam, o czym tam tak skrycie marzysz
Skrycie marzę o sztucerze z dobra lunetą. Wtedy bym mu tego przykurcza jednym strzałem na karmę dla rybek odstrzelił.
Mój znajomy też poszedł się poślizgać na stawie, ale zapomniał że zimą poziom się podnosi o jakieś 1.5m, a latem było tam zawsze 1-1.2m. Już nie wypłynął xd
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie