18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CARLOSDELAHESUS 2023-12-09, 17:01
darek1234 napisał/a:

Czyli może to Mołdawia?

Jaka znowu Mołdawia ? To Ukraina, pewnie gdzieś na spod Kijowa albo z któregoś regionu bardziej na wschód od niego.
Zgłoś
darek1234 2023-12-09, 17:24
CARLOSDELAHESUS napisał/a:

Jaka znowu Mołdawia ? To Ukraina, pewnie gdzieś na spod Kijowa albo z któregoś regionu bardziej na wschód od niego.

Jest to możliwe, ale... surżyk ma dość spore miejsce występowania
Zgłoś
CARLOSDELAHESUS 2023-12-09, 17:54
darek1234 napisał/a:

Jest to możliwe, ale... surżyk ma dość spore miejsce występowania

Owszem, ale tutaj to z całą pewnością nie jest żadna Mołdawia. Poza tym surżyk nie jest czymś jednolitym. Tutaj na podstawie wymowy raczej obstawiam rejon, o którym wspomniałem wcześniej.
Zgłoś
Genius510 2023-12-09, 20:53
Czemu ten chłop co tam był jej nie napierdolił tylko stał i patrzył...mógł pokazać jak to się robi
Zgłoś
darek1234 2023-12-09, 21:17
CARLOSDELAHESUS napisał/a:

Owszem, ale tutaj to z całą pewnością nie jest żadna Mołdawia. Poza tym surżyk nie jest czymś jednolitym. Tutaj na podstawie wymowy raczej obstawiam rejon, o którym wspomniałem wcześniej.

I tu się z Tobą zgadzam
Zgłoś
PsikutaBezS 2023-12-09, 22:17
Zawsze jestem po stronie dziewicy.
Zgłoś
darek1234 2023-12-09, 22:42 1
żmij napisał/a:

„…ale ukraińska rewolucja będzie różniła się od wszystkich innych rewolucji ścisłymi związkami męskimi. I nie mówię tutaj o przyjaźni! Aby zrzucić z siebie okupację Moskali to ukraińscy mężczyźni muszą poznawać jeden drugiego. To jest droga do wolności, droga do niezależności. I wierzę, że kiedyś taki dzień nastąpi”- Stepan Bandera, „Ukraiński naród i rewolucja”, 1950 rok

Szukam tej pozycji, ale nie mogę znaleźć. "Kresom" nie wierzę, ale jak masz źródło to podrzuć. Swoją drogą to wiesz, że polski rząd na uchodźstwie wspierał powojenną działalność Bandery? Ot, tak hipokryzja
Zgłoś
skywalker75 2023-12-10, 8:53
Hej ruskie trolle nie wypierajcie się tak żarliwie swojego języka i kultury...co za zjebany naród
Zgłoś
Szataniekogut 2023-12-11, 9:18
Czym te wszystkie filmy są nagrywane?
Oglądając cokolwiek tutaj. Odnoszę wrażenie, jakbym cofną się o 20lat.
Zgłoś
jajkob 2023-12-11, 22:30
Banderowcy jebani. Szkoda że jej nie zabiła, przynajmniej jednego inkubatora kurewskiej nacji mniej by było. Nie ma co ich żałować. To są kurwy z natury i nic tego nie zmieni. To są ruskie SS. Najlepiej jak by się powybijali co do jednego.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem