Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja tu widzę awarje hamulca głównego i próbę ratowanie się recznym/awaryjnym.
Skoro tak to miał dość czasu na hamowanie biegami, to raz a dwa hamulec ręczny się zaciąga delikatnie i stopniowo dociąga żeby tył nie uciekł jak na załączonym filmie.
Oczywiście poza kierowcą TIRa....
jechał za szybko ok. ale ta kurwa za takie włączenie się do ruchu powinna dostać za swoje pewnie dziadek 70lat, który najdalej widzi przedni zderzak.
A jakby spadło drzewo to też będzie mrugał światłami? Jak to się mówi co dwie głowy to nie jedna. I wyszło na to że dwie głowy były puste, ale jedna poniosła konsekwencje.
A jakby spadło drzewo to też będzie mrugał światłami? Jak to się mówi co dwie głowy to nie jedna. I wyszło na to że dwie głowy były puste, ale jedna poniosła konsekwencje.
Zależy, może ta prędkość by wystarczyła aby przejechać zanim by spadło.
Pfffff Głupi huj. nie było czasu nacisnąć hamulec i zwolnić, ale 14 razy manetką od długich zamachał
I pewnie dodatkowo klaksonem hamował
Rosja, a więc nasuwa się od razu pytanie, ile kierownik miał alkoholu we krwi?
Ja myślę Kolego, że Twoje pytanie należy odwrócić...
Edit:driftem
Ale na razie to właśnie on został unicestwiony.
Został unicestwiony, bo był pierdolonym śmieciem którego nie stać na samochód. Mam nadzieję że zdechł w męczarniach
Dziękuję tyle od ęksperta. (też kiedyś strzelił mi przewód hamulcowy)
Tak można teraz pogdybać że mógł uciekać na pobocze, ale to są ułamki sekund na decyzję.
Tak myślę, skoro mógł tak ostro zahamować, że aż wpadł w poślizg. To jakiś debil nie kierowca, zwróć uwagę na ustawienie przednich kół, gdy już był w poślizgu obrócony o 90 stopni w stosunku do osi jezdni. Są skierowane na wprost, więc nawet nie próbował kontrować kierownicą, aby wyprowadzić z poślizgu.
Nie jestem specem, ale robiłem magisterkę z rekonstrukcji wypadków samochodowych. Logiki zachowania kierowcy nie jesteśmy w stanie ocenić, widać że była panika. Jak ktoś już wyżej wspomniał wygląda to jak ostateczna próba wyhamowania pojazdu zaciągając łapę. Liczył może że sie wymiga. Pamiętajcie że od momentu kiedy kierowca się pokumał co jest grane mogło minąć zaledwie kilkanaście czy kilkadziesiąt sekund... Kto z nas ma takie manewry przećwiczone?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów