Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak można być taką spierdoliną umysłową, żeby w każdy temat wpierdalać politykę
Podobnie zjebani umysłowo są tylko antyszczepionkowcy, wpierdaląc w każdy temat Covida i maseczki
Właśnie sam sie wjebałeś, jebany hipokryto. Sam poruszyłeś temat covida , masek i szczepień. Więc wielki, czarny, żylasty chuj ci w dupsko.
byłem świadkiem na takim ślubie. Kierownik USC przerwał ceremonię i kazał umówić następny termin jak Pan Młody będzie w lepszym stanie. Siara jak chuj. Ale że wesele było już opłacone, wszystko czekało, to poszliśmy się bawić. I to było jedyne wesele w moim życiu z którego Pan Młody wyszedł ( w sumie to go wyniesliśmy) jako kawaler...
i tak się trzeba panowie w życiu ustawiać
Podobnie zjebani umysłowo są tylko antyszczepionkowcy, wpierdaląc w każdy temat Covida i maseczki
Przeczytałem pierwsze zdanie i dałem ci piwo. Potem doczytałem reszte i zapłakałem. Jakiś ty kurwa jest bezdennie głupi. Ciskasz się o wpierdalanie polityki i sam z nią wyjeżdzasz. No kurwa debil.
A co ma obajtek, a tymbardziej jego matka wspólnego z polityką ? Przecież jest tylko prezesem Orlenu.
dacie w końcu bana temu politycznemu trollowi ??
Trollowi? A co kurwa moze napisałem coś nieprawdziwego?
Przestanę jak nikt w Polsce nie zagłosuje na to bolszewickie gówno.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów