Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rosjanki szkoda, Rosjanina na front niech odpokutuje swoje winy w słusznej sprawie.
Szkoda to w tym momencie tylko autobusu reszta do utylizacji.
mmm, brawa dla ludzi w autobusie za brak jakiej kolwiek pomocy kobiecie w potrzebie! No ale co sie dziwic.. To u Ruskich takze sami sie powybijaja jak widac.
przecież to typ z długimi włosami wy ślepe borowiki
Nie wierzysz w to co piszesz, że wklejasz tyle razy?
Bot wklejający mu się zaciął
Bot wklejający mu się zaciął
Chyba tobie boot dupojebca się zaciął i spięcia masz pod kopułą.
Chyba tobie boot dupojebca się zaciął i spięcia masz pod kopułą.
Nie zesraj się, sztywniaku.
Kurwa ile tam informacji na centymetr kwadratowy napchane emotki jakies teksty w różnych językach muzyczka coś miga. Zajebiste wideo takie na timtotka akurat
wy naprawdę nadajecie się jedynie na błoto. żaden idiota polacki jeszcze nie zrozumiał???, że jesteśmy tej samej krwi? że mamy bliżej do ruskich niż do hamerykanów??? pożyjemy kilka lat i zobaczycie jak bydło z hameryki podziękuje wam za waszą współpracę i pomoc. poza tym, w samej hameryce więej się szanuje rosjan niźli brudnych polaczków, bo tak najczęściej się tak mówi o polakach. poubierajcie się znów w swoje posrane koszulki i dresy ze znaczkiem wyleniałego kurczaka w miedzianej beretce, i udawajcie potęgę i moc polaczkowego zadupia, które żeście już doprowadzili już do całkowitego dna, czego nawet nie potraficie objąć swoją chorą zaćmą. no to ch*j wam na pohybel
Do ruSSkich to mamy historycznie: najwięksi bandyci Polaków to własnie ruSSka swołocz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów