Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rosjanki szkoda, Rosjanina na front niech odpokutuje swoje winy w słusznej sprawie.
Dlaczego szkoda cały ten jebany naród nadaje się na utylizację
z drugiej strony może sobie zasłużył?
Tak właśnie trzeba postępować z każdym długowłosym, nie czuje się taki cwel mężczyzną i zapuszcza włosy, to wypad do holandii. I niech mi tu żaden długowłosy obsrany gównem brudstokowicz nie pierdoli, że nie każdy taki to pedał - jakby nie był pedał to by włosów nie zapuszczał, proste.
"Problem w zrozumieniu Rosjanina jest taki, że nie bierzemy pod uwagę faktu że on nie jest Europejczykiem, ale Azjatą i dlatego myśli pokrętnie. My nie możemy zrozumieć Rosjanina bardziej niż Chińczyka czy Japończyka i od kiedy mam z nimi do czynienia, nie miałem żadnego szczególnego pożądania zrozumienia ich poza obliczeniami jak dużo ołowiu lub stali trzeba zużyć, aby ich zabić. W dodatku, poza innymi cechami charakterystycznymi dla Azjatów, Rosjanie nie mają szacunku dla ludzkiego życia i są sukinsynami, barbarzyńcami i pijakami.'
Źródło: Stanley P. Hirshson, General Patton: A Soldier’s Life, HarperCollins, 2003, s. 650.
General George Patton chyba miał rację :
"Problem w zrozumieniu Rosjanina jest taki, że nie bierzemy pod uwagę faktu że on nie jest Europejczykiem, ale Azjatą i dlatego myśli pokrętnie. My nie możemy zrozumieć Rosjanina bardziej niż Chińczyka czy Japończyka i od kiedy mam z nimi do czynienia, nie miałem żadnego szczególnego pożądania zrozumienia ich poza obliczeniami jak dużo ołowiu lub stali trzeba zużyć, aby ich zabić. W dodatku, poza innymi cechami charakterystycznymi dla Azjatów, Rosjanie nie mają szacunku dla ludzkiego życia i są sukinsynami, barbarzyńcami i pijakami.'
Źródło: Stanley P. Hirshson, General Patton: A Soldier’s Life, HarperCollins, 2003, s. 650.
Nie chyba miał racje tylko na pewno. Ja to uważam, ze najlepiej by było, gdyby zachód wtedy zostawił SSowietów samym sobie. Bez programu Lend-lease, którym Stany objęły roSSjan w trakcie IIWŚ oraz otwarcia zachodniego frontu w Normandii, kacapy nie mieliby szans na wygranie wojny z Niemcami. Niemcy zaoraliby ruskie scierwo i pewnie wyeksterminowaliby większość tego zjebanego narodu. Z racji, ze USA wyprzedziło nazistow w budowie bomby atomowej, mogliby pózniej tymi bombami zaorać Rzesze i wygrać wojnę. Gdyby sprawy potoczyłyby się w taki sposób, Polskę ominąłby komunizm i bylibyśmy dzisiaj krajem równie bogatym co Skandynawia, Francja itd.
Rosjanki szkoda, Rosjanina na front niech odpokutuje swoje winy w słusznej sprawie.
to jest gość ty kurwa spermiarzu xddd tyle siedzisz w tej piwnicy, że wyruchałbyś wszystko co choć trochę przypomina kobietę co xd
Za wpierdal długowłosemu gejusowi, zawsze piwo
Tak właśnie trzeba postępować z każdym długowłosym, nie czuje się taki cwel mężczyzną i zapuszcza włosy, to wypad do holandii. I niech mi tu żaden długowłosy obsrany gównem brudstokowicz nie pierdoli, że nie każdy taki to pedał - jakby nie był pedał to by włosów nie zapuszczał, proste.
Pewnie bohater jesteś nie z tej ziemi, który ma beret nieco wyżej kibla. Zwal sobie konia, bo do kuca nie sięgniesz, bohaterze ze spedalonym mózgiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów